Анастасія Фоміна

Byphasse:очищуюча маска з каоліном

Byphasse:очищуюча маска з каоліном

Я дуже люблю маски для обличчя,які роблячи раз або два рази на тиждень справді дають результат.Ця маска саме така.Побачила я її на просторах Тік току,начиталася відгуків(які здебільшого позитивні),придбала,покористувалась вже неодноразово і готова розказати про свої враження.

Маска йде на основі каоліну,я не хочу тут давати інформацію якою професійно не володію,бо яне косметолог,але наскільки я знаю цей компонент класно працює саме з жирним та комбінованим типами шкіри.

Маска глиняна,проте вона не застигає сухою маскою мумії на обличчі .Вона пастоподібної текстури,має зеленуватий відтінок та приємний аромат.Туба 150 мл,але треба її не багато,тому у мене розхід дуже економний.Текстура маски не гладка,а має в собі наче скрабуючі частинки,але вони не відчуваються при нанесенні/змиванні.

Маска дає на обличчі мені трохи охолодження,шкіра почуває себе з нею нормально,комфортно.Маска не стягує,тримаю я її десь приблизно 15 хв.

Щодо дії,вона недаремно зазначена для використання саме для жирної та комбінованої шкіри з недоліками,бо вона добренько очищує шкіру,звужує пори,трохи відбілює пост акне.Після використання шкіра гладенька,більш рівна за текстурою.

Мені ця маска дуже сподобалася по своїй дії.