Бюджетна знахідка. Бережне очищення інтимних зон.
Це мій перший засіб від Velta cosmetic. Вирішила спробувати щось нове і натрапила на цей крем-гель для інтимної гігієни Cleanness+ Intimate care.
Для догляду за самими чутливими і ніжними зонами свого тіла я завжди використовую спеціальні гелі для інтимної гігієни, бо звичайне мило може сушити шкіру, подразнювати її і порушувати pH, викликаючи негативні наслідки.
Цей засіб призначений для чутливої шкіри для делікатного очищення.
Вага: 310 грам.
Продається в картонній коробці. Флакон, як мені здалося, зроблений з занадто м'якого пластику, бо коли береш у руки, то він прогинається. Флакон оснащений дозатором, що дуже зручно. Натискається не туго, працює справно і за один натиск видає оптимальну порцію засобу.
Рідина в міру густа, напівпрозора з відтінком білого. Текстура дуже цікава: це дійсно щось середнє між кремом і гелем, і, я б навіть сказала, що схожа на кремове-желе, бо є в'язкість. Якщо погратися в руках, то крем-гель пружинить наче його тягне магнітом.
Аромат мене несподівано порадував, бо я навіть і не очікувала, що він видасться таким приємним і немов парфумованим. Але віддушка як раз те, що треба в засобі для інтимної гігієни - свіжа, ніжна і ненав'язливла.
Даний крем-гель в своєму складі містить багато корисних речовин, а саме:
✓ Пребіотики, які піклуються про мікрофлору, підтримують її баланс і допомогають її відновити.
✓ Молочна кислота - дуже важливий компонент в догляді за інтимними зонами. Завдяки їй підтримується фізіологічна кислотність і здорова мікрофлора.
✓ Пантенол- сприяє прискореній регенерації клітин.
✓ Екстракт бавовни має заспокійливі властивості, усуває подразнення і чинить протизапальну дію.
✓ Алантоїн також прискорює загоєння і швидке відновлення, пом'якшує шкіру.
Засіб не містить барвників, мила, парабени, мінеральних олій і SLS.
Крем -гель гарно піниться, при нанесенні на шкіру зовсім не викликає ніяких неприємних відчуттів (не пече, не має охолоджувального ефекту), змивається швидко.
Він забезпечує якісне і водночас делікатне очищення. Працює дуже м'яко, не подразнюючи слизову, надає повноцінне відчуття чистоти і свіжості.
При регулярному використанні крем-гель не викликав ніяких нарікань. До інтимних зон він відноситься дуже лагідно, не сушить, не викликає свербіж. З боку мікрофлори все в порядку. Витрачається економно.
Як для такого бюджетного засобу - то якість, ефект і відчуття викликають тільки гарні враження. Коштує він майже втричі дешевше ніж Lactacyd (наприклад), але нічим не поступається більш дорожчим варіантам.
Однозначно буду купляти і надалі.
Коментарі (0)