𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Бюджетна знахідка. Бережне очищення інтимних зон.

Бюджетна знахідка. Бережне очищення інтимних зон.
Бюджетна знахідка. Бережне очищення інтимних зон.
Бюджетна знахідка. Бережне очищення інтимних зон.

Це мій перший засіб від Velta cosmetic. Вирішила спробувати щось нове і натрапила на цей крем-гель для інтимної гігієни Cleanness+ Intimate care.

Для догляду за самими чутливими і ніжними зонами свого тіла я завжди використовую спеціальні гелі для інтимної гігієни, бо звичайне мило може сушити шкіру, подразнювати її і порушувати pH, викликаючи негативні наслідки.

Цей засіб призначений для чутливої шкіри для делікатного очищення.

Вага: 310 грам.

Продається в картонній коробці. Флакон, як мені здалося, зроблений з занадто м'якого пластику, бо коли береш у руки, то він прогинається. Флакон оснащений дозатором, що дуже зручно. Натискається не туго, працює справно і за один натиск видає оптимальну порцію засобу.

Рідина в міру густа, напівпрозора з відтінком білого. Текстура дуже цікава: це дійсно щось середнє між кремом і гелем, і, я б навіть сказала, що схожа на кремове-желе, бо є в'язкість. Якщо погратися в руках, то крем-гель пружинить наче його тягне магнітом.

Аромат мене несподівано порадував, бо я навіть і не очікувала, що він видасться таким приємним і немов парфумованим. Але віддушка як раз те, що треба в засобі для інтимної гігієни - свіжа, ніжна і ненав'язливла.

Даний крем-гель в своєму складі містить багато корисних речовин, а саме:

Пребіотики, які піклуються про мікрофлору, підтримують її баланс і допомогають її відновити.

Молочна кислота - дуже важливий компонент в догляді за інтимними зонами. Завдяки їй підтримується фізіологічна кислотність і здорова мікрофлора.

Пантенол- сприяє прискореній регенерації клітин.

Екстракт бавовни має заспокійливі властивості, усуває подразнення і чинить протизапальну дію.

Алантоїн також прискорює загоєння і швидке відновлення, пом'якшує шкіру.

Засіб не містить барвників, мила, парабени, мінеральних олій і SLS.

Крем -гель гарно піниться, при нанесенні на шкіру зовсім не викликає ніяких неприємних відчуттів (не пече, не має охолоджувального ефекту), змивається швидко.

Він забезпечує якісне і водночас делікатне очищення. Працює дуже м'яко, не подразнюючи слизову, надає повноцінне відчуття чистоти і свіжості.

При регулярному використанні крем-гель не викликав ніяких нарікань. До інтимних зон він відноситься дуже лагідно, не сушить, не викликає свербіж. З боку мікрофлори все в порядку. Витрачається економно.

Як для такого бюджетного засобу - то якість, ефект і відчуття викликають тільки гарні враження. Коштує він майже втричі дешевше ніж Lactacyd (наприклад), але нічим не поступається більш дорожчим варіантам.

Однозначно буду купляти і надалі.

Бюджетна знахідка. Бережне очищення інтимних зон.
Бюджетна знахідка. Бережне очищення інтимних зон.