falafelka01

Шампунь La'dor, маска La'dor і гребінець не La'dor)

Шампунь La'dor, маска La'dor і гребінець не La'dor)
Шампунь La'dor, маска La'dor і гребінець не La'dor)

Аньон хасейо! Любителям корейських засобів. Сама того не помічаючи "підсіла" на голку корейських масок, шампунів, пілінгів і пінок. Можливо моє враження дещо надумане, але здається що формули корейської доглядової косметики сучасніші і цікавіші, ніж європейський мас/іноді мідл сегмент.

La'dor Herbalism Herbalism Treatment полюбилась мені з першого використання, аромат відвал всього (може не сподобатись якщо хвойні, трав'яні аромати асоціюються з аптекою), але на волоссі зовсім не відчувається. По консистенції дуже густа, при контакті з мокрим волоссям легко по ньому розподіляється. Тримаю декілька хвилин, в результаті важче волосся яке менше пушиться (це моя основна проблема). При цьому не стає жирним швидше ніж від шампуню і бальзаму. Нюанс в тому, що об'єм притаманний пористому волоссю закономірно зменшується після використання маски. Загалом я нею дуже задоволена, це золота середина між зволоженням і збереженням чистоти волосся на такий самий час як з шампунем/бальзамом.

La'dor Herbalism Shampoo шампунь з цієї серії такого захвату не викликав. Він просто, ну... Шампунь. Нормально справляється з своєю основною функцією, якоїсь особливої мотивації щоб обирати саме його в мене немає.

Olivia Garden Supreme Ceramic + ion Pro. Враження про пристрій іменований Щітка. Хотіла написати, хоча б щось не корейське в цьому пості, проте країна виробник лишила мене такої можливості. Поетичний опис товару обіцяє нам буквально чудо: регулярно використовуючи цю щітку, ви забудете про посічені кінчики, тьмяні пасма й випаданні волосся. А завдяки ефекту масажу, який забезпечує цей виріб, активно стимулюється кровообіг у шкірі голови. Премію автору! 😂 Чудеса-чудесами, але це просто нормальний, гребінець, який не дряпає голову і не видирає волосся, та відчувається в руці. За приблизно 10 місяців перекладання з руки на тумбу, на задній частині з'явились невеликі пошкодження і частково стерлось срібне покриття з зубчиків. Але ж ніхто не вічний)

Шампунь La'dor, маска La'dor і гребінець не La'dor)
Шампунь La'dor, маска La'dor і гребінець не La'dor)