Не дорого, але дуже дієво. Приємний крем, що ніжно огортає шкіру.
Крем-масло для тіла "Баобаб і карибська золота диня" Fresh Juice Superfood Baobab & Caribbean Gold Melon
Вітаю.🍀
Розповім вам про чудовий крем для тіла, що коштує бюджетно, а результат на шкірі просто захват.
Крем-масло для тіла "Баобаб і карибська золота диня" Fresh Juice Superfood Baobab & Caribbean Gold Melon.
Скажу відразу, що скраби цієї фірми мені не зайшли.
💛Упаковка: Прозора пластикова баночка з кришкою, що відкручується. Було зафольновано. Зручна у використанні.
💛Аромат: описати важко. Свіжо- солодкий. І є трішки дині, але такої зеленуватої, не сочної достиглої. Для мене більш свіжий аромат ніж солодкий. Однозначно приємний, не гучний і не нав'язливий. Залишається на тілі не довго.
💛Крем: колір жовтувато-оранжевий. Консистенція густа, але легко набирати.
Моя шкіра його обожнює. Для мене головне, що в складі немає Paraffinum Liquidum (Мінеральна олія) в мене дика нелюбов з цим компонентом, після нанесення шкіра починає ніби нагріватися і я дуже дискомфортно відчуваю його на собі.
Крем наносити дуже приємно. Шкіра вбирає його швидко. Ніякої жирної плівки немає, а шкіра м'яка і зволожена. В мене шкіра не суха, а в зимовий період, особливо, ноги, коліна потребують додаткового зволоження. Мені цього крему вистачає на всі 100%.
Минулої зими використовувала крем-масло для тіла з маслом ши - Fresh Juice Chocolate & Мarzipan, солодкий, зігріваючий аромат різдвяних пряників.
Раджу спробувати. Він вартий уваги. Наступного разу планую придбати із ароматом полуниці. 🍓
Коментарі (0)