Євгенія 👩

Торішні викидушки)

Торішні викидушки)

Всім привіт✌️

Взагалі, цей допис я планувала написати у грудні, але кінець року вийшов таким активним, що просто не було часу зібрати всі думки до купи). Зараз порожніх баночок вже накопичилося стільки, що вони мені конкретно заважають, тому терміново розповідаю, щоб все це нарешті викинути🤣

👇

Обидві мицелярки гарні, але мені більше сподобалася саме зелена, однозначно повторю її).

Я напевно ніколи цього не розповідала, але зараз саме час). У мене завжди стабільно є 1 умивашка - це Laroche Posay Effaclar (зелена) - це незмінна база у моєму ранковому догляді. Ідеальна пара для Effaclar - це гель Bioderma, я його наче й хочу замінити, але постійно до нього повертаюся). Інколи, через мою жагу до новинок в мене може бути й 3 умивашки у догляді, ну така я...з відхиленнями🤣

  • Був гель Bioderma Sebium Gel Moussant Purifying and Foaming Gel (докладний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/4516/)
  • Стала пінка для обличчя очищувальна з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської Relance. Про неї поки ще не писала розгорнутий допис, бо коистуюся лише тиждень, але поки враження нормальні).

Звичайно, якщо порівнювати ці 2 засоби, то це небо та земля. Як на мене, то зрозуміло яка умивашка для мене залишилася фаворитом🤣. Але, відверто кажучи, пінка від Relance - цілком непогана база).

Тут мені все одно, улюбленців в цій категорії не маю, тому постійно змінюю тоніки, та пробую щось новеньке).

  • Був: заспокійливий тонік для обличчя Simple (докладний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/25505/). Мені сподобався цей тонік, я його вже хотіла замовляти повторно та навіть порадила Карині Швець...але, потім він почав сушити та стягувати мою шкіру, навіть почали з'являтися лущення(. Тому, вирішила поки замінити його.
  • Був 2: пробничок лосьйону для звуження пор з мікро-відлущувальним ефектом La Roche-Posay Effaclar. Дуже сподобався, що й не дивно, бо я обожнюю цю серію. Замислювався над покупкою повного об'єму, але потім зрозуміла, що якщо я використовуватиму гель Effaclar і лосьйон одночасно, то на моїй шкірі буде справжня Сахара. От пробничок я купила б повторно, щоб використовувати його 1-2 рази на тиждень, повну версію поки ні.
  • Став: тонік-міст для обличчя зволожувальний з ніацинамідом і Na-PCA Relance. Поки ще не сформувала про нього думку, але можу сказати, що поки ніяких висипів не викликав. Дуже гарно зволожує шкіру та для моєї комбі-шкіри - це навіть занадто сильне зволоження🤣. Ще можу сказати, що мені не подобається формат розпилювача - велика витрата та це дуже не зручно у використанні.
  • Був: парфумований скраб для тіла з шимером "Rose Wine" Mareve. З того моменту, як я отримала цей скраб у подарунковому боксі, я більше йому не зраджувала. Люблю цей скраб він чудовий, але ... його не було в наявності, коли я робила замовлення, тому вирішила спробувати щось новеньке). (докладний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/10549/)
  • Став: скраб натуральний сольовий для обличчя і тіла "Апельсин і вербена "Mayur". Також дуже мені сподобався, докладний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/27387/

Обидва скраби - супер, користуватимуся по черзі, тому що фаворита вибрати не можу🤣

  • Був: крем-масло для тіла Fresh Juice Asian pear & Papaya. Дуже приємний аромат, чудове зволоження та пом'якшення, я обожнюю цей батер, причому у всіх ароматах).
  • Став: крем-масло для тіла "Баобаб і карибська золота диня "Fresh Juice" - великих змін не сталося, тільки інший аромат, але не менш приємний).
  • Став 2: крем-батер для тіла "Кокосове масло" Liora - покупка під впливом спільноти. Батер гарний, але дає слабше зволоження, ніж Fresh Juice. Докладний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/27806/
  • Став 3: крем для тіла Tesori d'Oriente Fior di Loto - забула його сфотографувати, але він також є, з усіх перерахованих вище, він найдорожчий і найбільше мені не подобається, хоча він дає гарне зволоження, але аромат не мій. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26892/
  • Був: парфумований крем для рук, зволожувальний "Rose Wine" Mareve. Я ним користувалася по черзі з Banana Nirvana від Mermade. Якщо порівнювати з Mermade , то Mareve набагато кращий, хоча б через те, що не завонявся через 2 тижні після покупки. Якщо говорити загалом, то крем хороший і дуже ароматний, зволоження дає середнє, тому для зими слабенький, довелося його замінити. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/9226/
  • Став: крем для рук з кератином, сріблом і екстрактом арніки Shelly - це топовий топ). Детальний опис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26172/

Ще в мене є в запасі крем для рук Kiss by Rosemine, який я отримала у подарунок від Таємнго Санти, але поки його не тестувала).

  • Була: Beleon, яку мені дарувала майстер і її немає на makeup). Непогана, зручна, мені подобалася).
  • Стала: олія для нігтів і кутикули з екстрактом грейпфруту та вітаміном А Shelly. Вона ароматніша, ніж минула і в неї зручніший механізм виділення олійки - натискання на кнопку). В ефект вони абсолютно однакові. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26736/
  • Був: бальзам "Повне відновлення" для пошкодженого волосся з кератином XS LOreal Elseve. Я вже дуже давно з цим бальзамом, він мені подобається – добре зволожує, пом'якшує, розлагоджує. Моє волосся його обожнює, як власне і шампунь з цієї серії). Я б його і не міняла, але мені терміново потрібний був бальзам, а в супермаркеті був тільки Pantene, тому сталася незапланована заміна🤣.
  • Став: кондиціонер для волосся "Інтенсивне відновлення" Pantene Pro-V. Цілком непоганий, дає хороший, базовий ефект, в принципі – покупкою задоволена).

А ще в мене досі не скінчився Tresemme Keratin Smooth).

  • Дезодорант "Груша і алое вера" Dove - користуюся ним близько 3-х років і не можу знайти гідної заміни, та й не особливо намагаюся), тому що дезодорант мені подобається та повністю влаштовує. Він має чудовий аромат, добре захищає від поту і маскує неприємні запахи. Стійкий і комфортний у носінні. 10 з 10 - моє кохання).
  • Зубна паста "Щоденне відбілювання" Signal - купую її вже 3 раз поспіль, мені подобається як вона очищає наліт та освітлює зубки. Має приємний смак та аромат. В цілому, мені подобаються зубні пасти Signal, не зраджую їм уже роки 3-4.

Новинок цього місяця, та й напевно наступного - не планую). Тому що в мене якась хвороба, кожного продукту по 2-3 баночки, вже ставити нікуди це все. Ось чудова мета для нового челленжа - спочатку використати старе, а потім купувати нове).

Дякую за увагу💕