Євгенія 👩

Чудовий крем для рук, шкодую, що не купила одразу 500 мл)

Чудовий крем для рук, шкодую, що не купила одразу 500 мл)
Чудовий крем для рук, шкодую, що не купила одразу 500 мл)
Чудовий крем для рук, шкодую, що не купила одразу 500 мл)

Всім привіт ✌️

Мені здаєтьсь, що бренд Shelly дуже потужно вірвався на український ринок. Він заполонив стрічку і утриматися від покупки якогось кремчика було просто неможливо, тим більше, що відгуки здебільшого позитивні, а ціна – казково низька🤗.

Для себе я обрала крем для рук з кератином, сріблом і екстрактом арніки, у самому маленькому об'ємі, про що дуже шкодую, треба було брати одразу 500 мл😅. Розповідаю про всі його переваги більш докладно👇

Крем представлений у мініатюрній тубі із м'якого пластику. Дизайн лаконічний та симпатичний, без зайвих деталей).

Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується.

У крему класичний дозатор у вигляді вузького отвору, засіб виділяється економічно в необхідній для використання кількості. Не "плюється", не тече і не забивається.

Єдиний мінус - коли крему стає трохи менше половини, його досить проблематично видавити. Однак, це проблема не саме цього крему, а всіх м'яких туб.

Об'єм: 45 мл, витрата в міру економічна. Такий варіант зручний для сумочки та поїздок. Також, виробник пропонує цей крем в об'ємі 250 і 500 мл, які розраховані для салонів краси, але ніхто не заборонить купити крем для домашнього використання).

Склад просто розкішний, як для крему за 70 гривень). Виділяю для Вас найголовніше та найцікавіше:

  • Hydrolyzed Keratin (Гідролізований кератин) і Hydrolyzed Elastine (Гідролізований еластин): Компоненти, які підтримують міцність та пружність шкіри, та покращують її текстуру.
  • Arnica Montaba (Arnica) Flower Extract (Екстракт квітів арніки): Екстракт, який має заспокійливі та протизапальні властивості.
  • Silver Citrate (Сполука срібла): має антимікробні та захистні властивості.
  • Caprylic / Capric Triglyceride (Тригліцериди каприлінової/капричної кислот): Легка олійна речовина для зволоження та живлення шкіри.
  • Glycerin (Гліцерин): Вологозберігаючий інгредієнт для підтримки гідратації шкіри.

У мене крем не викликав жодних алергічних реакцій та подразнення шкіри.

  • Крем має дуже легку текстуру, що ковзає. На дотик він м'який та пластичний. Без відчуття липкості, жирності та маслянистості.
  • Аромат у крему ніжний та ненав'язливий. Він солодкувато-косметичний із приємною пудровою ноткою. На шкірі тримається не довго, тому не викликає жодного дискомфорту.

Пари горошин крему цілком достатньо, щоб зволожити шкіру ручок.

Крем м'яко ковзає по шкірі і добре розподіляється. Вбирається протягом 2-3 хвилин. Не залишає на шкірі липкої плівки та жирності, лежить абсолютно невагомо та комфортно.

  • Крем дуже добре зволожує та живить, при цьому відмінно утримує вологу протягом 4-5 годин, за рахунок чого, його не потрібно оновлювати кожні 30 хвилин).
  • Добре живить кутикулу
  • Пом'якшує шкіру, робить її більш гладкою та приємною на дотик.
  • Відмінно зволожує лущення. У мене з-за вітру з'явилися лущення між пальцями (бігла до свого майстра з думкою, що це грибок – я і моя тривожність😅). З кремом Shelly - лущення повністю пройшли за 1 тиждень і знову не повертаються).

Інших ефектів крем не дає, але мені здається, що вищепереліченого цілком достатньо, щоб сказати, що крем хороший і заслуговує на увагу💙. Я однозачно повторю покупку і вам щиро рекомендую)

Дякую за увагу💕