ksnklb

Закінчилось дуже багато

Закінчилось дуже багато

Хоча я і не могла подумати, що цього місяця буде так багато викидушок, та закінчилось непередбачувано багато чого 🫣

Досить багато закінчилося засобів від Mermade.

Догляд за тілом був у травел форматі, тому витрата досить велика, вприцнипі такими засобами я задоволена.

Гель для вмивання також у травел форматі, досить хороший базовий гель.

Крем для рук Boyfriend закінчився на початку березня, тому можу сказати, що такого тюбика вистачає на місяць.

Один з бальзамів для губ вже дуже розшарувався, Coco Jambo, я його зберігала на столі.

А What A Melon, я використовувала постійно, його також вистачило приблизно на місяць дуже активного користування, а також зберігала на підвіконні, тому він практично не розшарувався.

Тут у мене трохи "раритети", а саме знайшла досить гарний блиск для губ від Avon, він давно закінчився, все забувала викинути.

Рідка підводка Glambee малювала досить гарно, але абсолютно не стійка, стрілки лущились. Не робила про неї відгук, адже ця лінійка вже давно не в продажі.

Deborah 24Ore BrowTint прийшов мені у подарунок до замовлення олівчика цього бренду. Ну малює на рівні тіней для брів, чи помадки, стійкість також звичайна, не розумію чому так дорого продають його.

Babe Laboratorios Soothing Micelar Gel Travel Size. Класний гель, використовувала для змивання і санскріну (вприцнипі, я не можу перевірити настільки він добре його змиває, але під-час такого використання не було ніяких висипів чи забитих пор), і для очищення обличчя, як гель.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Gel Wash. Абсолютно нормальний гель для вмивання, з часом мені почав набридати його аромат свіжий зелених яблук, тому почала ним мити і пензлики, і щітку😅. Ну очищає він все однаково добре.

Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ PA++++. Той самий санскрін 😉. У холоднішу пору він мені подобався більше, адже швидше поглинався, ніж у літню спеку. Та все ж, досить комфортно лежав на шкірі, залишає приємний фініш, не вибілював.

Biotrade Acne Out Hydro Active Cream. У цього крему приємний трояндовий аромат, не викликав алергії. Ніби легкий, але потрібно зовсім трішки. Від прищів допомагає, але мені зовсім не подобався його фініш на обличчі: він сяючий, дуже підкреслював пори. Щоб не викидати, використала на тіло.

Yucos Vitamin C Eye Cream. Цього крему вистачило на дуже довго. Він не зробить дива, але зволожить шкіру навколо очей. У мене ця зона загалом не проблемна, та цей крем допомагав від набряків зранку.

Гель для душу Mauboussin. Коли він закінчився, мені стало сумно) Дуже подобався і його аромат, і дія. Зараз його навіть немає на сайті 😩.

Tesori d`Oriente Fiore Del Dragone. Ще один гель для душу від Tesori з приємним солодкуватим квітковим ароматом.

Tesori d`Oriente White Musk. Кондиціонер, про який навіть не встигла написати відгук) Надає аромат чистоти без "спецефектів" для тіла).

Кокосова олія від Mayur. Приємна зволожуча олія для тіла від українського бренду. Вбирається, як олійка, трішки дового, але результат цього вартує.

Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната. Дуже класна пілінг-скатка, я вже замовила другу)). Має трішки кислуватий аромат, але дуже ефективна.

Скраб для тіла від UTerra Native. Також досить класний та бюджетний скраб з дуууже приємним ароматом. Закінчився досить швидко.