Катерина Б

Лубриканти System JO

Лубриканти System JO

Почитала багато відгуків про лубриканти і вирішила теж поділитись своїми улюбленцями і не дуже 😅

Почну з однозначного фаворита — System Jo Gelato Creme Brulle. На жаль, їх не має на сайті, але є інші види саме цього виробника, що також варті уваги.

Їстівний лубрикант на водній основі, має приємну текстуру, схожу до природньої, сумісний з іграшками та латексом, не лишає липкості, довго ковзає і він реально дуже смачний, нагадує солодкий сироп до кави 🤤

Склад хороший, але не ідеальний, про це писала Mariya Trofimova

https://club.makeup.com.ua/post/25531/

Виробник вказує, що лубрикант не лишає плям, але це не зовсім так, бо через незручний дозатор, засіб витікає як йому заманеться і після цього вся постіль в жирних плямах 😅

Помітила, що серія Gelato любить загуснути в носику дозатора, а це зовсім не зручно, особливо коли він потрібен терміново 🤭

Склад: Water (Aqua), Glycerin, Potassium Sorbate, Hydroxyethylcellulose, Flavor (Aroma), Sucralose, Sodium Chloride , Citric Acid.

Лубриканти System JO
Лубриканти System JO
Лубриканти System JO
Лубриканти System JO
Лубриканти System JO

System JO H2O Cool Mint — ще один їстівний лубрикант на водній основі, з охолоджуючим ефектом.
Можна використовувати вагінально, відчувається легка прохолода, без печіння на особливо чутливих ділянках як у мене, так і в чоловіка.
З описом все те ж саме, що і у попередньому, але присутня легка липкість, а ось зі смаком є нюанси...
Смак дещо нагадує сироп від кашлю, не дуже приємний та хімічний. Купувала його, бо хотіла спробувати саме охолоджуючий ефекст, але ще раз його точно не придбаю.

Виробник вказує, що лубрикант безпечний при ковтанні, але склад каже інше 😬

Склад: Glycerin, Water (Aqua), Flavor (Aroma), Cellulose Gum, Methylparaben, Propylparaben, Menthol.

На скріншотах детальніше про небезпеку інгредієнтів ⬆️

Також їстівні лубриканти цього виробника можна міксувати між собою, але я не хочу псувати смак інших, присмаком хімічного ментолу 🥴

Загалом, System Jo мої улюблені лубриканти. Жодного разу з ними не було ніяких проблем, навпаки, тільки яскраві емоції 😏
У них, як і в інших виробників, є класні продукти, а є не зовсім. Тому для себе обрала метод проб на смак у спец.магазині, аби потім не шкодувати.

Чим користуєтесь ви? Куштували їстівні смаколики? Діліться враженнями ❤️