𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Із всіх масок лінійки 8 Second ця сподобалася найменше всього.

Із всіх масок лінійки 8 Second ця сподобалася найменше всього.
Із всіх масок лінійки 8 Second ця сподобалася найменше всього.
Із всіх масок лінійки 8 Second ця сподобалася найменше всього.

Я пробувала всі маски із лінійки 8 Second і голуба Liquid Hair mask для об'єму волосся на фоні інших (рожевої з салонним ефектом і зеленої для швидкого відновлення) найменше вразила і зовсім не зачепила. В порівнянні вона значно програє і не викликала в мене бажання спробувати її ще.

Рожеву я купила після пробників в більшому об'ємі, як закінчиться, то можливо візьму і зелену. Вони схожі між собою за ефектом.

Стік з об'ємом 8 мл. Його як раз вистачає на довге волосся. На коротке можна поділити навпіл.

Приготування стандартне, як і у всіх інших масок цієї лінійки. Рідина, що у стіку змішується 1:1 з холодною водою. Сама маска прозора як вода, але більш щільна. В контакті з водою утворюється маса, яка схожа на філер: білого кольору, напівпрозора, з приємною текстурою.

Маска має приємний аромат, який ще довго залишається на волоссі.

Її можна наносити повністю на всю довжину, включаючи корені. Для кращого результату я їх завжди тримаю більше, ніж 8 секунд. Розподіляється вона рівномірно, гарно обволікає кожну прядку. Щоб з волосся нічого не стікало, після миття голови я забираю зайву вологу рушником і тільки тоді наношу маску. Змивається вона легко.

Одразу після нанесення розплутує волосся. В складі присутні ментол і евкаліпт, які надають шкірі голови освіжаючий і навіть охолоджуючий ефект, відчувається це приємно.

Якщо не порівнювати її з рожевою і зеленою, то маска непогана, доглядає за волоссям гарно, але різниця в результаті для мене суттєва.

На моєму тонкому і не густому волоссі маска зовсім не дала додаткового об'єму, хоча для мене він був і не головним.

Волосся після неї розчісується легко, довжина виглядає більш доглянутою, є трохи зволоження і присутня м'якість.

Довжину не обтяжує, не провокує електризацію.

Пухнастість вона прибирає слабо, мої посічені і завжди стирчащі кінчики розгладжує не ідеально і не дає того лоску, як інші. Після рожевої і зеленої волосся ну дуже гладеньке і розсипчасте, шовковисте і виглядає краще. Після голубої таких "вау" вражень немає.

В складі засіб містить багату кількість корисних речовин: є безліч рослинних екстрактів, білків і т.д.

Для мого фарбованого і пошкодженого волосся із всіх 3-ох видалась не самою дієвою.

Із всіх масок лінійки 8 Second ця сподобалася найменше всього.