Коденчук Карина

Новий рік – час змін і нових звершень!

Новий рік – час змін і нових звершень!

Тут я зібрала підбірку помад для сміливих акцентних рішень:

Образ вамп вам забезпечить помади від M.A.C Cremesheen Lipstick Black Night та від Makeup Revolution – пігментовані, але не наглухо матові, скоріше кремові (Маківська у класичному дизайні кулі - тінтує - це її єдиний мінус, але й тут на допомогу поспішає гідрофільна олія!!!)

У помади Makeup Revolution Enchanted Kiss Lipstick чорний метелик знімається і може носитися як біжутерна каблучка. Якраз у тему готичної принцеси.

Маю в арсеналі ще дещо:

Якщо ваше серце темне як горобина ніч, а робота не дозволяє кардинальних образів, можна спробувати такі відтінки:

1. Яскравий і насичений блиск від Revolution Pro у відтінку Metropolitan (має красивий і благородний шимер, оскільки це блиск зі зручним аплікатором – то насиченість ви коригуєте самі на свій смак, бо на колір і смак товариш не всяк😊)

2. Благородний королевський вініловий блиск від Maybelline New York (із мінусів: розтікається без контурного олівця, а підбрати такий колір дуже важко, бо в основному в таких відтінках випускають кайяли для очей, а не для губ😩 Ще він має сильну ванільну віддушку. Я люблю нейтральні аромати)

3. Стародавня помада від Glambee😂, яка завалялася в моєму органайзері, варта уваги! Наглухо матова, не розтікається, тримає контур чітко як наша країна свої кордони! З мінусів: підкреслить ваші тріщинки, якщо не зволожити вуста бальзамом.

4. Найміцніша, майже монументальна помада-блиск від Glambee з серії Metal Shine. Фаворит. Не знаю, чи є зараз у продажу. Не плешивить, застигає моментально, не відпечатується і не злазить, пігментована, наглухо матова, але має металевий відблиск. Шкода тільки, що моя неформальска ера канула в минуле👽

Новий рік – час змін і нових звершень!
Новий рік – час змін і нових звершень!
Новий рік – час змін і нових звершень!
Новий рік – час змін і нових звершень!