Iryna Koval

Girlwood | Тінт для губ "Потаємний колір"

Girlwood | Тінт для губ "Потаємний колір"
Girlwood | Тінт для губ "Потаємний колір"

Тінт для губ, продукт, який заполонив бʼюті-індустрію та стрімко набирає ще більшої популярності у 2024 році. Побачивши тінт Girlwood "Потаємний колір" моя цікавість не мала меж. Що за відтінок там прихований? Давайте тестувати разом!

Це рожеве пакування віє жіночністю та елегантністю, миттєво піднімаючи настрій. Продукт має неймовірно легку та приємну консистенцію, а шоколадний аромат робить використання ще більш приємним.

Girlwood | Тінт для губ "Потаємний колір"

Що мене вразило - це зручна аплікаторна кисть, яка дозволяє легко і рівномірно нанести продукт. На моїх губах він рівномірно розподіляється і швидко фіксується. Немає відчуття липкості та дискомфорту. Як і будь-який тінт, через його стійку формулу він може підкреслити сухість губ, тому щоб уникнути цього, раджу обов’язково перед нанесенням зволожити губи.

У мене відтінок 02 - це чарівний рожево-шоколадний колір, насиченість якого можна регулювати. Мені подобається природний, ненав'язливий ефект, тому я знімаю надлишки тінту ватним диском, а потім, для зволоження, наношу будь-який блиск або олійку. Результат - прекрасний колір з ефектом зацілованих губ.

Однією з найбільших переваг цього тінту є його стійкість. Після нанесення я можу бути впевнена, що відтінок на моїх губах буде триматися протягом усього дня, навіть після їжі та пиття. І навіть коли він починає зникає, це відбувається поступово та рівномірно.

У тінті Girlwood "Потаємний колір" поєднано якість, зручність і чарівний відтінок - він точно стане улюбленцем у вашій косметичці!