Крем під очі про ти зморшок з Omega Complex від Balea
Знайти гарний крем під очі те ще завдання. Чи впорається з цією складною задачею Balea?
Я помітила,що часто тестую засоби від Balea та пишу про них,тому що асортимент у них дуже широкий,чого тільки вони не мають😉
Я вже довгий час шукаю гарний крем під очі,звичайно щоб не за "всі гроші світу".Я раніше взагалі вважала,що такі крема мені не потрібні,навіть і не думала над покупкою,але час йде і я вже бачу візуальні мішки та навіть зморшки,хоча зморшки ще не дуже помітні,то мені б хотілось так думати,чи так насправді є 😃
Детальніше про крем
Крем йде у тубі,з дозатором-наконечником,як це зручно 👏
Видавлюється крем добре,навіть при легкому натисканні засіб вже виходить з туби.Крем має білий колір,без домішок,густої консистенції.Стосовно аромату засобу,то його зовсім немає,на пакуванні зазначено "Parfümfrei".
Склад засобу
У складі є чимало антиоксидантів,також є зволожуючі інгрідієнти,але мене розчарував один складник це
Натрію гідроокис - сильний луг,навіщо його класти до засобу,який контактує з дуже тендітною зоною,зона навколо очей,для мене це загадка.Судячи з аналізу складу цього крему,тут є один інгрідієнт з позначкою середня небезпека і це саме він.Він застосовується у таких косметичних засобах:для вирівнювання волосся та пом'якшення кутикули,але має бути позначка,що містить луг та уникати потрапляння засобу в очі.Ось таке розчарування,хоча від Balea є засоби з гарним складом,наприклад сироватка для обличчя,про яку я писала ось нещодавно.
Тому крем для зони навколо очей не можу рекомендувати,саме за цього інгрідієнту,бо він ну дуже сумнівний.
Чи були побічні дії зі сторони шкіри?
У мене особисто не було,єдине що спочатку я нанесла крем для обличчя від іншої фірми,а потім вже крем під очі саме від Balea,то було легке печіння.
Потім я вирішила не наносити крем для обличчя,спробувати на очищену шкіру нанести крем навколо очей,печіння не було зовсім.Зона навколо очей після крему стала зволоженою,почервонінь або алергічної реакції не було,щодо зморшок,не побачила особливих змін,тому все,що отримала я від цього крему,зволоження навколо очей.
Дякую за увагу
Коментарі (0)