𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

DSQARED2 Wood Pour Femme

DSQARED2 Wood Pour Femme

Це мій перший парфум від DSQARED2. Його я купила зовсім спонтанно, коли вибирала собі новий аромат. Зробивши затест, Wood привабив своїм "звучанням" і я вирішила зупинити свій вибір саме на ньому. Зі мною мабуть таке вперше, бо несподівано швидко обрала парфум, довго не задумуючись.

Флакон важкий, має товсте скло і магнітну кришечку з імітацією під дерево. Її досить тільки піднести до розпилювача, як вона силою притягується і буквально сама запригує на флакон. Рідина у флаконі світло-рожевого кольору.

Мій об'єм: 50 мл.

Зі старту DSQARED2 Wood вражає приємною свіжістю на ягідно-фруктовому фоні, з легким квітковим відтінком.

Малиновий лист, що у верхніх нотах, мені віддає саме малиною, соковитою ягідкою, в міру солодкою, без вираженої кислинки. І вона домінує у цьому ароматі. Зелень листочків чомусь більше осідає у базі, а цитрусові нотки відчуваються трохи приглушено.

Серцеві ноти чарівно розкриваються ніжною квітковістю. Із заявлених в піраміді конвалії, османтуса і жасмину, більш чітко я відчуваю останній. В купі вони немов придають аромату краплинку пудровості.

Деревна база із світлого дерева, амброксана і кедра створює особливу атмосферу. Дерево тут вологе, неначе після дощу у лісі. І воно виступає як основа у цьому ароматі в сплетінні з малиновим кустом.

Саме нотки малини і дерева я відчуваю найбільш усього в цьому ароматі, вони найгучніші і акцентують увагу на себе, але на фоні бадьорої свіжості в сплетінні квіткової вуалі.

Аромат не з категорії солодких. Він легкий, свіжий, ніжний, для мене зрозумілий, але не можу назвати його простим і банальним. Е в ньому щось...

Для мене DSQARED2 Wood актуальний в любу пору року. Від не душить, голова від нього не болить. Парфум має дуже гарну стійкість. Після покупки я деякий час відчувала аромат на собі з ранку до вечора, а згодом стала чути не так довго, але у мене так практично з усіма парфумами, напевно звикаю до них.

Мені він дуже подобається, але не можу сказати, що Wood зачіпив настільки, що одразу після його закінчення мені хочеться повторити покупку. Ні, можливо я і наважусь, але не скоро, не в самому найближчому майбутньому.

Я рада, що з ним познайомилися, завдяки йому в пам'яті залишаться деякі життєві моменти і приємні спогади.