Ксенія 💫

Коли сам собі бровист... як я з фарби перейшла на хну.

Коли сам собі бровист... як я з фарби перейшла на хну.
Коли сам собі бровист... як я з фарби перейшла на хну.
Коли сам собі бровист... як я з фарби перейшла на хну.

Вітаю найгарніші 😍!

Наші брови- наше все! А для мене так особливо 🙈..

Я русява і свої натуральні в мене взагалі дуже світлі шо брови, що вії. Якщо на вії я ще особливо не жалую, то брови.. брови бідося повна 😂. Самі по собі не мають ні густоти певної, ні якоїсь форми гарної. Тому фарбування було для мене завжди актуальним.

Спочатку дуже довгий період це була фарба для брів та вій і результат мене задовольняв більш ніж. З фарбою в мене профарбовувалося як волосся, так і шкіра. Але одного разу подруга повернулася з салону і розповіла, що їй фарбували хною брови.

Тоді і я заглибилася в цю тему і вперше спробувала хну. Звичайно, обирати її стала з асортименту на MakeUp та по відгукам. Найвідомішою на той період була хна для брів від українського виробника Mayur.

Хна має 2 об'єми : 10 та 20 грами.

У мене у відтінку коричневий та об'ємі 10 грам.

І повірте, якщо ви вважаєте, що це замало, то ні. Об'єм величенький і вистачає надовго. А ще можна взяти декілька різних і міксувати відтінок.

Раніше пам'ятаю, що була розфасовка і по 5 грам, це було ще зручніше для мене особисто. Важливо 👆, навіть хоча це і натурпродукт, то він може викликати алергію. Потурбуйтеся заздалегідь, щоб зрозуміти чи є реакція..

Отже, про хну від Mayur - це класична хна порошкоподібна. По відтінку сухий продукт має шоколадний колір.

Відтінок коричневий обрала собі з другої спроби, бо світлий на мені сильно віддавав в рудий і чомусь тримався дуже мало. Та й з досвіду скажу, що вся хна, що я обирала інших виробників а-ля для блондинок всі віддавали рудим. Тому досвід зі світлими відтінками полишено 😏.

Трошки досвіду з фарбуванням брів: коли фарбувалася фарбою для брів, то вона досить гарно профабовувала шкіру мені і волоски. І брови були досить "активні " відносно моїх рис обличчя, хоча колір звичайно брала не чорний, а коричневий. І лише з часом я зрозуміла чому мені "шось було не так",коли спробувала хну.

Хна не робила мені мої брови такими, які кидаються в очі. Це як мої волоски, тільки ніхто не знає, що вони пофарбовані 🤭.

Процес підготовки і профарбовування.

Завжди обезжирюю шкіру навколо, щоб не було нічого на ній з догляду. Також можна зробити легке скрабування цієї зони для кращого результату.

Далі беру дозу, яку меня потрібно для покраски брови + вії, замішую з теплою водичкою до консистенції густої сметани в скляній або керамічній ємності. Додаю воду буквально по грамулі, щоб не було зарідким.

Для нанесення використовую невеличкий пензлик для брів або пензлик для стрілок синтетичний, прочесав їх (беру чисту частину щіточки від туші 😜).

Пензлик тут не має значення відносно ціни, бо з часом (досить незначним) будь-який стає пухнастішим і вже важко буде промалювати хвостик брови.

Починаю саме з хвостика (кінець брови), поступовими рухами продвигаючись до "тіла брови" і внутрішнього краю.

Хна застигаючи лежить рівномірно, не тече нікуди. Відносно того скільки часу ви будете тримати її, такий і отримаєте по насиченості результат. Я тримаю хвилин 10.

Не знаю чому (а можливо я щось роблю і не так) на мені жодна хна практично не профарбовує шкіру, а та що фарбує, воно тримається отсили 2 дні. Але мені це не принципово, бо є брова і вже прекрасно 😁!

Ширину я вже можу домалювати декоративними засобами.

Після того як пройшло 10 хвилин, я знімаю обережно хну змоченим у воді ватним диском.Не знаю як у кого, але на собі відразу я бачу оливковий підтон від фарбування на волосках. Це тримається лише на 1-й день, наступного дня хна темнішає і набирає відтінку один в один як моє волосся. Тому, на цьому кольорі я зупинилася і вже довго з ним. Він не рудий, не темний, не ще якийсь як було з іншими. Це моє на всі 100!

Побачивши, що відтінок просто ідеальний для мене, я вирішила ним фарбувати і вії.

Хочу застережити ⚠️!!! Якщо з бровами у мене нема жодної негативної реакції, то ось з очима так.

Я випадково потрапила хною на слизову і це був жах. Тому я не наношу її близько до коренів, лише довжину.

Для закріплення результату обов'язково треба наносити будь-яку базову олійку після фарбування. Це єдине, чого потрібно дотримуватися.

Так, комусь це може здадится, що зовсім нічого і не відбулося в результаті 😁. Але я вас можу запевнити 🤭. Якщо взяти обличчя вцілому ДО, коли на мені одні очі, та ПІСЛЯ, коли з'явилися брови та вії.. ні, не так... їх просто стало видно 😁,то різниця помітна і ще й як.

В мене не було цілі зробити графічні активні брови. Мені хотілося підкреслити, що вони в мене є впринципі 😅 і не все так погано.

А про мою колекцію олівчиків для брів для світленьких красунь можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/19858/

Дякую усім за увагу 😘

з повагою, Ксенія ✨