YuliHrytskoff

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Перш ніж перейти до огляду подарункового боксу та його вмісту, хочу висловити величезну подяку командам Makeup Club та LOréal Paris за такий чудовий конкурс і подаруночок та можливість протестувати нові засоби!)

Цей бокс – це щось неймовірне! Вся продукція на тестування приїхала до мене запакованою в дуже красиву картонну коробочку, всередині якої знаходиться: 2 фарби для волосся обраного відтінку; вітальна листівка з інформацією про особливості фарб цієї серії та умовами конкурсу; щітка для волосся Tangle Teezer Compact Styler Smooth and Shine; та дзеркальце BaByliss PRO.

А тепер більш детально розповідаю про кожен засіб із подарункового боксу.

Пакування/вміст

Фарба приїхала до мене в красивій картонній коробочці, на обороті та бокових стінках якої є вся необхідна інформація про засіб від виробника. Також на самій коробці є схематичне зображення кольору, що вийде за результатами фарбування, виходячи із попереднього відтінку волосся.

В коробочці знаходиться:

1а – крем-фарба для волосся. Запакована в напівм’яку тубу. Щоб її відкрити, необхідно відкрутити кришечку, зняти запобіжник та закрутити кришечку назад до упору. Крем-фарба густа, кремової консистенції, сильно вираженого запаху не має.

1b – проявник. Розфасований у якісний пластиковий флакон з носиком-наконечником для нанесення фарби. До нього також передбачена ще одна насадка у вигляді гребінця – дуже зручно користуватися, якщо волосся коротке. Тобто для полегшення процесу фарбування виробником передбачено відразу дві насадки на флакончик, завдяки чому кожен зможе обрати більш зручний для себе варіант.

2 – шампунь. Запакований у мініатюрну тубу. Густий, практично прозорий, прекрасно піниться та промиває волосся. Має надзвичайно приємний салонний аромат. Туби вистачило на один раз.

3 – маска для волосся. Розфасована у пластиковий флакончик. Густа, перламутрового кольору, легко розприділяється по волоссю та не тече. Має надзвичайно приємний аромат (так пахне тільки дорога професійна косметика для волосся), запах залишається на волоссі ще, приблизно, добу. Маски у флакончику досить багато, вистачає мінімум на два рази.

Також у коробці була інструкція з використання та рукавички.

Інструкція дуже розширена, з малюнками та детальним розписом процесу фарбування та запобіжними заходами.

Рукавички цупкі, міцні, розміру, приблизно, М-L. З рук не злітають, не промокають.

Процес фарбування виконувався згідно рекомендацій виробника. Взагалі, виробник рекомендує крем-фарбу додати у флакон із проявником, ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції та, безпосередньо із флакона, попередньо обравши для ного насадку – носик чи гребінець, наносити по проділах на волосся. Та мені зручно це робити вже звичним для мене способом – і проявник, і крем-фарбу я вилила у спеціальну мисочку для фарби, ретельно перемішала пензлем для нанесення фарби до однорідної консистенції. Далі – приступила до фарбування. Волосся ретельно розчесала гребінцем та, розділяючи його по проділам, наносила фарбу, починаючи від коренів, плавно розтягуючи її по довжині. По завершенню нанесення фарби, ще раз гарно прочесала все волосся, щоб фарба рівномірно розприділилася по всім пасмам. Далі – витримали фарбу на волоссі 30 хвилин та приступили до змивання. Спершу – добре промили волосся від фарби проточною водою, а потім використали шампунь із коробочки з фарбою. Коли фарба була вже змитою, на всю довжину волосся нанесли маску із набору, витримали 10 хвилин та знову ретельно промили волосся під проточною водою. Далі – промокнули рушником та висушили волосся феном і ним же зробили легеньку укладочку.

Тепер хотіла б сказати ще кілька слів про враження від самого процесу фарбування. Після змішування окислювача та крем-фарби, консистенція отриманої рідини вийшла надзвичайно вдалою – якраз в міру густою, що полегшує процес фарбування. Завдяки такій консистенції, фарба розприділяється по волоссю дуже легко та, при цьому, абсолютно не тече, що робить процес фарбування легким, а час витримки – комфортним.

Фарба білого кольору та залишається такою ж протягом всього часу фарбування. Тільки вже ближче до завершення часу витримки її на волоссі набула більш темного, кремового відтінку.

Запах у фарби легкий, середньовиражений. Не можу сказати, що мені прямо дуже сподобався, але, в порівнянні з класичними аміачними фарбами, від запаху яких виїдає очі, – це просто небо і земля! І це ще один плюс до комфортності процесу фарбування!

Фарба відносно легко змивається, після фарбування – волосся м’якеньке, живе, блискуче, абсолютно не пересушене чи пошкоджене. Чесно кажучи, я вражена якістю волосся після цієї фарби!

Тепер хочу показати, з чим довелося працювати даній фарбі. На фото – волосся «до» - дуууже сухе, пористе, жорстке, грубе та густе. Сивина по всій голові. Фарбоване 2 місяці назад фарбою LOreal Paris Excellence у відтінку 7.43 - Мідний русявий.

З таким волоссям фарбі довелось пройти повний тест-драйв)

А тепер – фото «після» фарбування.

Відтінок волосся вийшов дуже красивим – такий натуральний, дуже благородний, стриманий русявий з легкою рижинкою. Чесно кажучи, так як фарба безаміачна, я думала, що вона не зможе перекрити попередню аміачну фарбу і, тим більше, вдало зафарбувати сивину. Але мої побоювання були марними) Попереднє фарбування фарба перекрила повністю. Сивину зафарбувала, але там, де вона була найбільш виражена, дала трохи світліший відтінок, вийшов такий-собі ефект тонування) Я це врахувала та висновки зробила – наступне фарбування розпочнемо із нанесення фарби на задню частину голови.

Волосся після фарбування абсолютно не пошкоджене та не пересушене, навіть навпаки – стало м’якшим і живішим на дотик, гарно блистить на сонці.

Одним словом, клієнт залишився задоволеним, а це головне!)

Ну і для полегшення візуального сприйняття результатів фарбування, створила декілька колажів з фото «до» (зліва) та «після» (справа).

Яка ж вона красива та зручна! Я вже давненько хотіла спробувати цю популярну щіточку, але покупку все відкладала. Але мрії здійснюються і ось – ця щітка у мене!)

Щітка ретельно запакована у прозору пластикову упаковку, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Сама ж щітка складається з двох частин, власне – самої щітки та кришечки, що закриває зубчики.

Окрасою щітки є перламутровий верх рожевого кольору – моя камера просто не передає цієї красоти!

Зубчики м’які, рівненькі.

Щітка дуже ретельно прочісує волосся, абсолютно не пошкоджує його та не висмикує.

Я дуже нею задоволена!

Дзеркальце також прийшло до мене запакованим у прозору пластикову упаковку.

Воно складається зі сріблястої пластикової основи, яка дуже гнучка та завдяки ній дзеркало можна налаштовувати на потрібну висоту та у потрібне положення.

Саме дзеркало якісне, чітко відображає зображення, не спотворюючи його.

скажу, що Фарба для волосся L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes, у відтінку 7U - Універсальний русявий – нам дуже сподобалась! Вона має хорошу консистенцію; легко наноситься та не тече ні в процесі фарбування, ні під час її витримки на волоссі; має відносно приємний аромат; гарно зафарбовує попередній барвник та сивину; не сушить та не пошкоджує волосся! Ми нею залишились задоволеними, тому купуватимемо і для майбутніх фарбувань!

А щітка та дзеркальце – приємний бонус для полегшення процесу фарбування та просто щоденного використання!)