Кузя Ю-а

#мійритуалкрасизexcellence і #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence і #testmakeupclub

Привіт, дівчатка!

А я в захваті! Окрім того, що шикарна фарба, та й ще тобі супер розчіска та зеркало) я настільки щаслива , що от це відпихнула дітей від розпаковки і сама, сама , сама 😂

Ну що, настав час розказати міні деталь про себе :) Мені здається, я вже обмовилася про це в конкурсі смішних ситуацій, ну але, повторюся. В моїх 15 років я здійснила одну з своіх мрій та отримала диплом перукаря :)

Тому самостійно фарбувати себе - для мене не новинка. Від цього бренду раніше я брала кастінг, який мене завжди тішив. Потім перейшла повністю на професійний догляд і фарбування в салоні. Проте, хто я така, що б не згадати молодість))

Ці фарби безаміачні, відповідно мають купу бонусів як от легке змиття з шкіри голови, нормальний запах фарби, приємну текстуру і вони гарно розтягуються по волоссю. Вам експерименту не треба і на довгу шевелюру завжди беріть дві пачки.

Я ж на досвіді і на розумінні, що мій ісходніх дещо темний - обійшлась однією пачкою. Цього разу. Наступного піде дві, бо тягнутиму густіше. Але, як бачите, відтінок змінився у більш благородний колір.

Думаю, що перед наступним фарбуванням треба буде трошки нейтралізувати попередні фарбування.

Палітра дуже багата саме на дорогі і розкішні натуральні кольори. Фарбу можете тримати й годину, бо вона не супер шкідлива. Це стосується темних кольорів. Мої поодинокі сиві зафарбовані. Проте, думаю, що вимиються швиденько :)

А ну заціняйте ❤️ Як вам?

І от обожнюю я фарбу, бо після неї таке живе волосся, облегшене, всі лусочки волосинки закриті. Ніби здорове здорове 😂

#мійритуалкрасизexcellence і #testmakeupclub
#мійритуалкрасизexcellence і #testmakeupclub
#мійритуалкрасизexcellence і #testmakeupclub