Missmili

Тестую бюджетні штуки.Частина 6

На огляді дві штуки у форматі желе,а саме:

Хайлайтер-ілюмінатор від LCF у відтінку 01

Тіні-желе від glambee у відтінку 03

Почнем:

Хайлайтер-желе від LCF

Придбала всього за 35 грн,бо дуже сподобався колір.

Упакування доволі миле,не хлипке,є додаткова захисна кришечка.Читала у відгуках,що багато жаліються на неприємний запах,я такого не помітила,мені пахне якимось шампунем.

Консистенція желейна,водяниста,ближче до киселя,набирається рівномірно без грудочок.

Що по кольору-він чудесний,типу знаєте,як місячний камінь,переливається рожевим і синім шимером.

Я його наношу пальчиками,на шкірі обличчя виглядає доволі делікатно,без якихось великих блискіток,і на шкірі блищить рожево-синім сяйвом(фото на обличчі немає,невдалось зловити відблиск)

Думала,що такий формат хайлайтеру буде розʼїдати тон,але,на щастя,все ок👌 З тональними і консилерами хайлайтер дружить)

В цілому засіб сподобався,надає приємно холодне сяйво і як на диво доволі стійкий,повний робочий день витримав👍

Тіні-желе від Glambee у відтінку 03

Консистенція плотна і желейна,колір обрала 03-це золотаво бронзовий відтінок,типу античне золоте,також в складі має доволі великі золотаві блискітки.

Набирається з грудочками і нерівномірно,на свотчі видно що береться віхтями.

Наносила його і пальчиком і пензлем-результат однаковий,наноситься нерівномірно і з залисинами,якщо тіні нашаровувати - то верхній шар знімає нижній,коротше,нанести його норм нереально.Якщо у вас є такі,то поділіться досвідом,можливо є якісь секрети як його норм нанести?!

З плюсів-придбала його за 9.99грн😂