Hrystja_

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Перш за все, хочу подякувати команді Мейкап за можливість тестувати і випробовувати щось нове, знайомитись з різною косметикою.

Тут варто почати з того, що останній раз самостійно вдома я фарбувала волосся в 2007 році. Потім були висвітлюючи міліровки, потім фарбувалася в салоні на блондинку...до темного відтінку я повернулася в 2018 році ( після невдалого висвітлення в холодний блонд).

І після того я так і фарбувалася в салоні. Якраз в листопаді я задумалася над тим, що можливо варто самій купувати фарбу і фарбуватися ( бо теперішні ціни на перукарські послуги зашкалюють 🙄). Довго вагалася, але так і не придумала, яку фарбу обрати. Тут вибір став самий собою.

Собі я обрала відтінок 4U універсальний каштан. Хоча думала, що він буде трохи тепліший і коричневіший. А він ніби без підтону взагалі.

Але, враховуючи який колір в мене вже був до фарбування, то цей теж ідеальний.

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub
#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

В набір входить шампунь і маска, рукавички ( до речі, досить класної якості...бо, памʼятаю завжди маму фарбувала і там були звичайні з целофану, які весь час сповзали).

Перша проблема, з якою я стикнулася- як відкрити баночку фарби 🤣. Я її намагалася проколоти і вушною паличкою, і ще чимось🫣. Потім чоловік сказав, що треба зняти колечко і закрутити кришку...і воно само проколеться ( і звідки він таке знає🤣). Чесно, я б не догадалася😂.

Фарбувалася я так, як пише в інструкціі- з тюбика ( але це не дуже зручний варіант; значно легше було б по класиці- в мисочці з пензликом). Та я запізно зрозуміла, що в мене вдома нічого такого нема. Тому було так.

Фарба мала запах, але для мене не аж так критично. Не щипала, реакції не було. Протримала 35 хвилин.

Фарбу змивала я довго ретельно. Потім дійшло діло до шампуню. Спочатку я подумала, що на мою довжину цієї мініатюрної баночки буде замало. Але ні,..він класно піниться, добре промиває волосся. Цей тюбик розрахований якраз на 1 миття.

Потім маска...тут її вже буде на 4-5 разів до мене. Залишила, як і пише, на 3 хв. Волосся гарно розчесалось, зразу після фарбування стало гладке і блискуче.

Кінцевий результат мені дуже сподобався. Жодних побічних реакцій не було.

Звичайно, до такого відтінку мені треба ще звикнути...бо такою темною останній раз була ще в 2007 році🤣. Але, думаю, що після 2-3 миттів колір стане ще кращим і не таким насиченим.

Загалом процес фарбування мені сподобався, він значно зекономив мій час... і кошти. Бо, чесно, різниці між фарбуванням в салоні і вдома я особливо не помітила. Я не фарбуюся складними техніками, які може зробити тільки досвідчений колорист. Тому: рекомендую спробувати.