Маска для обличчя

Маска для обличчя

Сьогодні хочу поділитись досідом використання маски для обличчя від бренду Christina серії Comodex. 😉

Так, як я власниця жирної, пористої шкіри, то люблю все на неї наносити і "боротись" з жирним блиском. 😅

"Борюсь" вже років 10, але все ще борюсь. 😎

Отже, черговий візит до косметолога і я придбала собі маску.

Маска для обличчя

Маска має сіро-білий колір, є дуже густою і щільною. Я наношу її не товстим шаром (як видно на 1 фото) і тримаю 10-15хв.

Косметолог при мені відкрила велику банку з маскою і переклала її у стерильну меншу. Тому вона у такому упакуванні. Для неприхильників "на розлив" можна купити у повному розмірі, але я довіряю своєму лікарю і тому беру так.

Маска має запах спирту, але він на обличчі не відчувається, до слова зовсім. Висихає, але не осипається, як глина чи маски на її основі.

Відразу після змиття, ефекту особливо не помітно, от чесно. 😞

Але після нанесення всіх засобів догляду шкіра наче поглинає все, що ти їй даєш і виглядає дуже і дуже свіжою. (Фото 2 у цій серії).

Більше того, маска має ефект на наступний день і я ефектом задоволена. (фото 3)

Випипів, алергї чи дискомфорту не викликала.

Розхід мінімальний.

Тож власницям жирної шкіри з розшиоеними порами, камедонами та такої як у мене 🤣 Щиро раджу.

Таку маску наносити щодня точно не варто, вона гарно підсушує і звужує пори, але 2 рази на тиждень можна. 😎

Надіюсь і далі буде хороший ефект від неї.

28 грудня, 2023
28 грудня, 2023