Lytvynenko

Олівець для очей від Lamel | #403 зелений

LAMEL Make Up Kajal Eye Liner дещо вразив 😮 Обрала відтінок під колір очей, проте цей зелений №403 для мене точно не на кожен день.

Грифель: мʼякий і товстий. Тонкі лінії не промалювати, проте слизову та міжвійку ним фарбувати - ідеально. Не дряпає шкіру. Кінчик своєї стрілки вела нігтем, аби загострити. Для розташованої стрілочки піддходить відмінно!

Пігментація та відтінок: дуууже пігментований та насичений смарагдовий відтінок. Приємний по кольору, нашаровувати не потрібно, колір дає шикарний одразу. Та при потраплянні шматочка грифеля на ширшаву поверхню чи одяг - ой як важко відчистити. Тому точити його треба з обережністю і краще трохи підморозити.

Стійкість: дійсно стійкий на шкірі, зі слизової уходить швидше. Макіяж загалом не пливе, хоча на моїй жирній шкірі трохи підзмазується з нижньої повіки в більш широку лінію через 8 годин. Підправляти щось в процесі фарбування важко, плямки буде залишати від тертя все одно.

Демакіяж - те ще випробовування. Зі шкіри уходить важко, з міжвійки дуже важко, а під очима прибрати майже нереально 🥲 зелені кола залишаються після навіть ретельного очищення. Міцелярна вода навіть із примочками ватних дисків не дає бажаного результату. Для мене це прям сильний мінус.

Олівчики цієї серії точно не для моєї косметички. Надто важко змивати, та для мене більш важливі тонкі та чіткі лінії. Знову не придбаю, проте впевнена, багато поціновувачів цього продукту за стійкість та пігментацію точно є!

З Новим роком усіх!❤️ Нехай 2024 принесе тільки позитивні новини!