Розпаковка подарунку від aesthetic girl of makeupclub
ВІДЕО Одразу ділюсь враженнями про парфуми і гель! (А про серію для обличчя згодом🤭)
Хочу подякувати мейкап за відзнаку, за звання, за можливість розвиватись
І звичайно ж за подарунок,мені дуже приємно
Що мені поклали? А-ля asmr відео)
Я вже не перша ділюсь вмістом подарунку
Але з мого ракурсу ви ще не бачили)
По-перше, нарешті подарунок має і мій чоловік) У вигляді гелю для душу. Враховуючи,що в моєму званні aesthetic girl чоловік також має свою долю) він точно заслужив
Mauboussin Pour Lui Cristal Oud Shower Gel
Гель для душу, чоловічий і за виглядом, і за ароматом
Я ніколи не зустрічалась з цим брендом, також такі аромати мені не близькі,бо вони східні,а нічого східного я не мала в житті. Та аромат для мене цікавий. Глибокий і важкий Не знаю чи такий же аромат мають парфуми цієї ж серії, але ноти (троянда, ладан, агар)
Аромат суто чоловічий, як на мене. Адже я не уявляю подібного аромату на собі.
Гель родом і виготовлений у Франції
Консистенція рідка і легко піниста,та при цьому супер «пухнастої» піни я не помітила
Саме упакування просто естетичне задовлення, глибокий коричневий з елементами золота, надійно і щільно закривається. Мінімалістично і стильно
Непоганий склад як для гелю, у якому ставлять акцент на аромат.
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol,
Citric Acid, Benzyl Salicylate,
Coumarin, Citronellol
Тож мені сподобався, в коментарях напишу згодом, як чоловіку)
Her Burberry
Зацікавив мене і тепер я тримаю мініатюру в руках. Але я розчарована?
Я люблю цитрусові і деревинні аромати. А тут гурманські, фруктові, та ще і ваніль в кінцевій ноті🙀 а її я не люблю
Як звучить Her на моїх струнах?
По-перше, клавішах, Дарія. Ти володієш фортепіано, а не струнними інструментами.
По-друге, розглянемо ноти?
Отже початкові ноти,такі як я люблю їсти🤭 але чи сподобається їх звучання?
Ожина, Полуниця
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота:Амбра, Ваніль, Сандал
Мої враження і відчуття
Парфум задушив мене тією ваніллю, я чесно намагалась відчути ще щось окрім неї, та лиш ваніль. Так я відчуваю солодкість ожини і полуниці. Та жасмин,амбра, ваніль... їх я відчуваю куди більше. Що робить аромат надважким для мене і задушливим
Хоча перші хвилини мені сподобались, адже я відчула легкість і солодкі ноти, та все притисли останні найважчі для мене ноти
Тому цей аромат точно лиш на холод і точно не на кожен день. Це абсолютно не моє і я рада, що спершу їх спробувала
Бо мою увагу привернув флакон,я хотіла їх спробувати. Але, на жаль. Тож свій парфум я ще шукатиму)
TALIKA
А от з серією Talika я знайомитимусь і знайомитиму вас окремо
Тут ензимна маска, bubble маска (таку вперше бачу вживу) і патчі під очі
Потрібен час, це буде перше знайомс тво і я вже заінтригована
Обіймаю 💌
Коментарі (0)