Beautiful land💞

Hirudo Derm Oil Problem Зволожуючий матуючий крем.

В мене жирна + зневодненна шкіра, і зараз знаходжусь в активних пошуках кращого засобу. Цей засіб йде в скриньку "ще раз куплю" і ось чому.

/Бюджетний - мені вистачило баночки на 3 місяця використання, 1 разу в день.

/Має приємний аромат, просто легкого крему без хімії і т.д

/М'яка консистенція, легко розмазується на шкірі не залишає слідів чи комочків.

/Трохи відбілює шкіру - мені це сподобалось, бо шкіра так має однаковий тон, без пятен і т.д

/Висипань, почервонінь і т.д. після використання крему стали набагато меньше, і з часом зовсім пропали.

/Алергічні і побічні реакції відсутні.

/Має детальну інформацію де описується про всю лінійку Hirudo Derm

/Шкіра зволожена - немає відчуття стянутості і вялості.

/Крем матує - моїй супер жирнючій шкірі вистачало 6-8 годин щоб бути матовою, просто жирний блиск чи якась згадка про нього була відсутня.

Але з часом єфект >матовості< почав зменшуватись. Тобто 2 місяця я була в захваті від ефекту, а на 3й зменшувався з 6-8 годин до 4-5 годин, потім ще менше.
Я дуже розчарувалась думаючи що шкіра звикла до компонентів, але прийшли думки про те, що можливо це просто я погано за ним слідкувала, бо бувала його залишала на промені сонця та в жаркому приміщені і він почав сам по собі псуватись. Цими думками я себе заспокоюю і звичайно ще раз спробую.

Отже, виробник гарантує що шкіра буде зволожена та матова -> дійсно так і є, але час матовості залежить від індивідуальних особливостей вашої шкіри. І якщо крем навіть матує на 2 години це вже є результат, хоча звичайно хочеться більше.

Дякую солоденькі що читаєтe усіх з наступаючим🎇

28 грудня, 2023
Beautiful land💞
28 грудня, 2023