#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub Неймовірний колір та блиск волосся!

Усім привіт, вчора я отримала свій набір вір Loreal на тестування.

По перше, дякую, за можливість спробувати фарби для волосся!

А по друге…ну який же гарний набір!!!

До набору входять дві фарби L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes, в мене відтінок 4U універсальний каштановий; розчіска Tangle Teezer Smooth and Shine та настільне дзеркало від BaBabyliss.

Я волосся фарбую раз у 3-4 тижні, бо багато сивого волосся, воно в мене з'явилося у 21 рік.

Тож фарба це той продукт, який мені завжди потрібен)))

Я, не так давно, пофарбувала волосся і протестую, на собі, за деякий час….а от моя дочка сказала, що також хоче спробувати, тому сьогодні покажу вам результат на волоссі дочки.

В неї світло коричневий колір волосся, але вона захотіла більш насичений та яскравий колір, бо невдовзі новий рік і вона хоче у цю чарівну ніч бути зіркою))

У набір фарби входять :

Крем фарба , крем проявник, шампунь, бальзам, рукавички та насадка – гребінець.

Деталі які мені дуже сподобались!:

1. Насадка-грібінець дуже допомагає при фарбуванні, з поміж кінчиків гребінця, побоках, є дірочки, через які і надходить фарба (показала на фото). Це дуже зручно, особливо для довгого волосся!

2. Крем проявник з м’якого пластику, завдяки цьому зручно видавлювати продукт, без зусиль.

3. Нарешті!))) у наборі зявився шампунь! Це дійсно гарне рішення, додати його до набору.

Дочка раніше фарбувала волосся Тонікою, декілька разів, та зпереду робила білі пасми, повноцінно фарбою вона фарбувалась вперше. В неї тонке, але густе волосся.

На її волосся вистачило однієї упаковки.

Знаєте яке перше враження було моєї дочки….АААА…а чому в мене настільки м’яке волосся???)))))

Вона була у захваті від якості волосся!!

Воно м’яке, дуууже блискуче, насичене, яскраве!!

На відео видно як гарно змінилось волосся!

Я повністю задоволена якістю волосся, після фарбування!

Тепер залишилось перевірити цю фарбу на сивині, цікаво)