#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence  #testmakeupclub

Оскільки дискусію зі своєю родиною чи можна вагітним фарбувати волосся я програла фарбувати будемо мою маму)

Подарували мені дві фарби, але оскільки у мами волосся не довге, вистачило нам однієї упаковки.

#мійритуалкрасизexcellence  #testmakeupclub

Коробочка доволі велика, мені здається більша ніж у всіх виробників яких я пам’ятаю.

І так в наборі ми маємо: крем-фарбу у відтінку 4U, шампунь, живильну маску, спеціальну насадку гребінець для гарного профарбовування пасм, окисник, рукавички та інструкцію.

Фарба у нас у відтінку 4U це гарний темно-каштановий колір. В коробці у нас є повна інструкція того як треба фарбувати волосся з ілюстрацію.

Спочатку видавлюємо фарбу у флакончик з окисником. Це дуже зручно, бо не треба вимазувати ніякий посуд.

Далі одягаємо спеціальну насадку гребінець на флакончик. Я вперше бачу таку конструкцію і хочу сказати вам що це супер зручно. Потім одягаємо рукавички. Рукавички дуже зручні, просторі.

І переходимо до основного моменту, а саме фарбування. Процедура фарбування була дуже зручна завдяки насадці. Оскільки фарба без аміаку то немає різкого неприємного запаху, для мене як для вагітної це дуже важливо. Фарби виявилось дууже багато, вистачило, щоб пофарбувати маму, бабусю і ще залишилось пів флакона. Я думаю що навіть для дівчат з довгим волоссям вистачить однієї упаковки.

Очікуємо пів годинки та змиваємо фарбу. Спочатку наносимо шампунь. Шампунь має звичайний білий колір та консистенцію. Запах дуже приємний, мені нагадує щось з дитинства. Шампуню вистачає, щоб промити волосся рівно двічі.

Далі переходимо до маски. Маска знаходиться у такому симпатичному флакончику. Має доволі густу консистенцію і приємний доволі сильний запах, але на волоссі він довго не затримується. Маски налито щедро у флакон, вистачило мамі, бабусі та навіть я затестила. Оскільки я в черзі була остання то можу сказати що коли маски залишається у флакончику небагато видавлюється вона важко, що не дуже зручно.

Волосся після цієї масочки дуже приємне на дотик. У мами взагалі після фарбування волосся стало дуже доглянутим на вигляд, розсипчастим та блискучим.

Ось який результат у нас вийшов. Колір насичений темно-каштановий. Як на мене, то вийшло дуже гарно, мама задоволена і сказала що і далі продовжить фарбуватись цією фарбою.

P.S. Оскільки ми пофарбували й бабусю то можу сказати що сивину фарба перекриває на ура.

Дякую за увагу та за таку чудову можливість бути гарними в Новому році🎄