Моя перша ензимна пудра. Що краще пудра чи скраб?

Моя перша ензимна пудра. Що краще пудра чи скраб?

Колись мені подарували величезний скраб від Avon і зважаючи на те що скрабом для обличчя я користуюсь раз на тиждень то користувалась би я ним ще декілька років, але в нього збіг термін дії тож довелось мені шукати щось нове.

Я давно чула про ензимні пудри і нарешті вирішила спробувати їх дію на собі.

Для таких новачків як я пояснюю в чому її прикол і чим вона відрізняється від скрабу. Головним компонентом являються ензими які видаляють бруд та відмерші клітини. Діє більш делікатно тому підійте усім типам шкіри, навіть чутливій. Можна використовувати в будь яку пору року бо не збільшує фото чутливість, на відміну від кислот.

Мій погляд впав на пудру Biono з вітаміном C бо в неї дуже естетична скляна пляшечка схожа на пакування Relance 😍

Також великий + для мене що це український бренд. Зараз все більше і більше украінських брендів зявляється на ринку і деякі мають дуже непогану якість.

У використанні все просто, висипаєш невелику кількість на руку, додаєш трошки водички і отримуєш легку піну.

Моя перша ензимна пудра. Що краще пудра чи скраб?
Моя перша ензимна пудра. Що краще пудра чи скраб?

Запах має дивний. Мені пахне печивом і трохи аскорбінкою, але не можу назвати цей запах приємним.

Дозатор зручний, надто багато пудри не висипажться в руку. Також такий засіб буде дуже зручно взяти в поїздку.

По складу взагалі все супер, всі компоненти безпечні для використання.

Склад:

Corn Starch, Maltodextrine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Oleyl Methyl Taurate, Protease, Lipase, Kaolin, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Camellia Sinensis Leaf Extract, Papain, Rice Powder, Bromelain, Sodium Ascorbyl Phosphate, Allantoin.

Власницям чутливої та сухої шкіри думаю що особливо сподобається, шкіру очищує більш делікатно ніж скраб і не має відчуття стягнутості після використання.

Дуже раджу всім спробувати, бо це достойний вітчизняний продукт, в естетичному пакуванні і не за всі гроші. Мінусом може бути лише її специфічний запах, але як на мене плюси його перекривають.

Особисто я навряд чи повернусь тепер до скрабу😛