Ta_nyaaaaaaa

Відрощую вії з Minox: результати на середині курсу

Відрощую вії з Minox: результати на середині курсу
Відрощую вії з Minox: результати на середині курсу

Красунечки, тут ще залишилися ті, хто не вірить у магію подібних сироваток?)

Я до перших результатів ще від найдешевшої сироватки у жовтні також була серед тих, хто не вірив у їх дієвість 😏

Про свій перший досвід використання сироватки для росту вій Wibo я детально розповідала у дописі. А щееее, там багато фото, на яких результат складно не помітити 🤭 -> https://club.makeup.com.ua/post/22258/

Крім того, якщо ви не бачили порівння моєї першої сироватки Wibo і популярної манюні Minox, яку я придбала передусім через результат подруги з виглядом моїх вій на старті курсу, то я раджу переглянути його теж - https://club.makeup.com.ua/post/22583/

Знаю, що багатьом було цікаво побачити результати саме після міноксидилу. Так ось він так) І поки навіть лише на середині курсу. Згодом зроблю доповнення по завершенню 3х місяців використання

Відрощую вії з Minox: результати на середині курсу
Відрощую вії з Minox: результати на середині курсу

Наносила сироватку уже стандартно для себе - кожного дня на ніч.

🤫 можливо пару разів пропустила, і вийшло не щодня, але на результат це значним чином не вплинуло

Щіточка (пензлик) для нанесення у сироватки Minox мені здалася набагато зручнішою у використанні, так як є більш довгою і тоншою.

Також ця сироватка жодного разу не викликала у мене подразнень, почервонінь чи відчуття печіння, що у відгуках про цей продукт я чула доволі часто.

З сироваткою Minox я не маю неприємних відчуттів. Жодного печіння, навіть у разі сльозоточивості очей.

Інколи траплялося так, що сироватку наносила без дзеркала. Пензлик настільки зручний, що і така задача давалася мені без проблем.

Основною моєю метою було вирівняти довжину усіх вій, так як від попередньої сироватки вони чомусь росли не зовсім рівномірно. Спойлер: з цим завданням сироватка справилася на відмінно.

Нагадаю, свій шлях відрощення і відновлення вій я почала з такої собі символічної дати 1 вересня.

Після невдалого нарощення ще на початку року - вкінці лютого 2023, мої вії дуже погано оновлювалися. Були прогалини, у яких вони взагалі не росли.

Уже за допомогою першої сироватки від Wibo, мої вії стали більш товстими, темними і густішими. Однак досі залишалися прогалини і вії росли нерівномірно, що мене дуже дратувало.

7 листопада 2023 я розпочала курс Minox, який повинен тривати 3 місяці.

Приблизно через 2,5 тижні з початку курсу я помітила, що мої вії вирівнялися у довжині. Крім того, нижні вії теж нарешті потемнішали і стали більш довгими та помітними.

У загальному довжина вій теж збільшилася. Очі стали виразними навіть без туші. А з тушшю вії взагалі виглядають казково, дуже ляльково 👀

Тепер про мої вії не запитали напевно лише ліниві. Я постійно чую питання про них. А ще…минулого тижня мама коханого запитала навіщо я фарбую нарощені вії 🤭 Ну хіба це питання не показник ефективності?)

Так, я розповіла їй про чудо-засіб Minox і вона у той же день замовила його.

Агов, можливо мені пора стати амбасадором? 😂

Щоденно я чую багато компліментів про свої вії, зокрема у клубі від вас, красунечок.

І я все ще чекаю запрошення на рекламу туші для вій 😂 Звісно це все жарти (а може і ні), але відтепер ці шикарнючі вії додають величезний плюс моєму вигляду і додають декілька десятків відсотків до впевненості у собі!

Тому однозначно я раджу спробувати цю сироватку тим, хто хоче відростити свої вії чи відновити їх після невдалих процедур, як це сталося і у мене!)

А як ви вважаєте, ця сироватка вартує своїх коштів? Як вам результат і чи цікаво побачити остаточний через 3 місяці?)