𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Я навіть і не уявляла, що пензликом так зручно наносити тональний засіб. А яке покриття!

Я навіть і не уявляла, що пензликом так зручно наносити тональний засіб. А яке покриття!
Я навіть і не уявляла, що пензликом так зручно наносити тональний засіб. А яке покриття!
Я навіть і не уявляла, що пензликом так зручно наносити тональний засіб. А яке покриття!
Я навіть і не уявляла, що пензликом �так зручно наносити тональний засіб. А яке покриття!

Мені завжди подобалося наносити тональні засоби руками. Колись дуже давно, як тільки почали з'являтися бьюті блендери, то пробувала це робити за допомогою спонжа, але там були свої нюанси. По-перше він "з'їдав" багато тонального і завжди була морока з його миттям, хоча він забезпечував гарне покриття, але надовго мене не вистачило і неекономне використання тонального мене зовсім не влаштовувало.

Також мені завжди здавалось, що наносити тон пальцями - це для мене найліпший варіант, більш практичний, зручний і швидкий. Так я думала до знайомства з пензликом.

Коли вперше спробувала новий аксесуар для нанесення тональної основи, то була вражена і зручністю і покриттям, який він дає.

На даний момент у мене декілька пензликів для тону і Ruby rose один з найулюбленіших. Е ідентичний по зовнішньому вигляду від Is'mine, який ще чекає своєї черги. Також в наявності пара кабукі, пензлик дуофібра і не тільки.

Пензлик Ruby rose продається в силіконовому чохлі. Зроблений якісно, жодних нарікань не викликає.

На перший погляд він зовсім здається невеликим і навіть замалим, але це ідеальний для мене розмір, щоб наносити тональний.

Форма пензлика приплюснута, ворс синтетичний, в міру м'який, дуже щільно набитий і пружний. Металевий тримач надійно все фіксує і ворсинки не випадають. У мене ще жодна не вилізла ні в процесі, ні під час миття.

Працювати ним зручно. З першого дотику і взмахів кисті розумієш, який же він класний! У мене тональна основа від Bourjois healthy mix, вона не густа і саме з такою консистенцією пензлик працює відмінно. Він легко її розподіляє, ретельно охоплюючи кожну ділянку. При цьому, за допомогою пензлика нанесення дуже швидке і комфортне. Форма дозволяє обробляти усі зони. Покриття створюється рівномірне, невагоме, основа лягає тонким шаром, без ефекту маски. Пензлик не полосить/не дає розводів, тон на обличчі виглядає чудово.

Об'ємна кількість витраченої основи трохи більша, ніж при нанесенні руками, але суттєво менша в порівнянні зі спонжем.

Виходить, що з ним тон навіть трохи швидше розподіляється, ніж пальцями. Мені чомусь здається, що пензлики краще будуть наносити тональні засоби з більш рідкою консистенцією. Перевірити і порівняти нажаль нема з чим, бо я декілька років поспіль користуюся Bourjois.

Мої враження від цього пензлика тільки позитивні. Я рада, що з ним познайомилися і відкрила для себе нові грані нанесення тону.

Едине, що для більшості може стати вагомим нюансом - це постійне миття, трата часу і в цілому сам доглядаючий момент за аксесуаром, бо потрібно максимально ефективно його очищати після кожного використання і правильно сушити.

Я мию його з милом і сушу у підвішеному стані подалі від батареї. Після кожної чистки пензлик завжди приймає свій попередній вигляд, наче новий: форму тримає, ворсинки рівненько лежать.

Не дивлячись на таке захоплення, все ж таки іноді наношу тон пальцями, коли нема змоги (часу чи бажання) одразу помити його і все зробити як треба, але пензликом наношу тон все одно частіше.

Дякую за увагу, хто осилив пост ))