#мійритуалкраси зexcellence #testmakeupclub
Результат тестування L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes колір 8U - Универсальный светло-русый.
Сьогодні я протестувала крем фарбу L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes колір 8U - Универсальный светло-русый.
Проведений тест на алергічну реакцію не виявив ніяких почервонінь.
Прочитала інструкцію та підготувала крем-фарбу до використання.
Дуже зручно змішувати фарбу в закритій емності . Текстура фарби доволі густа, завдяки чому при нанесенні фарба не рзтікається і не бруднить шкіру.
Не відчувається різгого запаху, відсутнє подразнення шкіри і очей.
У мене пряме , середньої довжини волосся з сивиною на скронях. Тому аплікатор гребінець мені дуже підійшов для нанесення фарби.
Головним заданням для мене є зафарбовування сивини , і крем фарба L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes колір 8U - Универсальный светло-русый з цим справилася на 100%.
Для змивання в комплект додано шампунь, який має м'який рН, він допоміг добре промити волосся. Сподобалася текстура та відсутність запаху. Пісяля змивання волосся залишилося м'яким та ніжним.
Бальзам завершив догляд за волоссям.
Результат виправдав мої очікування:
-колір волосся підійшов до мого обличчя:
-волосся має доглянутий та здоровий вигляд
-100% зафарбовано сивину
-фарбування пройшло легко і з задоволенням
Дякую L'Oreal Paris та makeupclub за надану можливість дізнатися про новий продук-ткрем фарбу L'Oreal Paris Excellence Universal Nudes колір 8U - Универсальный светло-русый.
Бажаю всім святкового настрою, миру та добра!
Коментарі (0)