«Я в своїй бульбашці»
Bubble mask від Talika. Повний детокс і релакс Сподіваюсь у всіх все добре,всі цілі🙏🏻
Сьогодні я знімаю стрес і злість маскою,подивимось чи задовільнить мене вона і не розізлить остаточно
Моя розпаковка подарунковго боксу тут: https://club.makeup.com.ua/post/26295/
Talika Bubble Mask Bio-Detox
Що ж, властивості
- усуває забруднення з пор і звужує їх
- глибоко очищує шкіру
- детоксикує шкіру
- надає шкірі свіжого вигляду
- має відновлювальний ефект
Склад: (в цілому хороший)
AQUA (WATER/EAU), GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DIPROPYLENE GLYCOL, DISILOXANE, METHYL PERFLUOROBUTYL ETHER, METHYL PERFLUOROISOBUTYL ETHER, SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, HEXYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PARFUM (FRAGRANCE), DISODIUM EDTA, TETRASODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM NITRATE, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, GLYOXAL, MORUS ALBA FRUIT EXTRACT, SOLANUM MELONGENA (EGGPLANT) FRUIT EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYL HEXANEDIOL, SACCHAROMYCES/RICE FERMENT FILTRATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CASTANEA CRENATA (CHESTNUT) SHELL EXTRACT, DIOSPYROS KAKI FRUIT EXTRACT
Упакування, застосування, відчуття
По-перше чорна тканинна маска-це вже + для мене. Я таке люблю
Маска-бульбашка-це нова для мене річ і насправді я дуже хотіла спробувати, бо бачила в зарубіжному тіктоці
Було важкувато її розкрити, та я все ж впоралась і не встигла навіть зробити фото,бо вона одразу почала перетворюватись на бульбашку)
Дівчата, це справді найкращий спосіб підняти настрій
Коли на твоєму обличчі бульбашка,а ти схожа на снігову людину 🙈
Тримала я точно 20 хв,просто тому що засиділась в телефоні,потім змила водою за інструкцією.
Відчуття
Шкіра гладенька, мʼяка, зволожена і відчувається легкість. Вона насправді аж сяє
Мені дуже сподобався ефект,я б хотіла спробувати ще щось подібне,або ж повторю знов цю
Відео🙈
Дякую, що були зі мною
Обіймаю💌
Приємного перегляду🤭
І спокійного та тихого дня🙏🏻
Коментарі (0)