ЗНАЙОМСТВО З БРЕНДОМ LAPUSH
Моє знайомство з українським брендом доглядової косметики Lapush почалося з гідрофільної олії. Придбала за рекомендацією б'юті блогерки і не пошкодувала. Єдине, що мені не сподобалося - дозатор, як на мене, видає замало продукту, доводиться кілька разів натискати для потрібної мені "порції". Але для когось це може бути навпаки плюс, тому тут все індивідуально.
Олія безбарвна та ріденька, вже втікає з моєї руки, доки я намагаюся її сфотографувати 😅
Свою функцію виконує добре, я задоволена.
Після вдалого першого знайомства з брендом, мені трапився шампунь, який за описом ідеально закривав мої потреби. У мене дуже жирна шкіра голови, при цьому може бути і лущення, і свербіж, коротко кажучи, для нормального функціонування їй потрібне ретельне очищення. Зазвичай я використовую: 1. пілінг або скраб. 2. шампунь. 3. сироватка саме ДЛЯ ШКІРИ голови.
Цей шампунь якраз закриває два перших етапи догляду одним махом 🙀
Тут уже дозатор мені дуже сподобався, він натискається як кнопка, люблю всілякі незвичні штуки 😁
Шампунь прозорий і містить часточки, майже непомітні неозброєним оком, але відчутні на дотик, при цьому не спричиняють дискомфорту шкірі голови.
Відчуття чистоти після шампуню є.
Подивимось, чи зможу я його використовувати соло без скрабу або пілінгу, чи справиться він з функцією очищення сам без додаткових засобів. Але навіть якщо ні - я вже поглядаю на скраб та пілінг для шкіри голови від Lapush 😅 Тож спробую з задоволенням.
Але перше враження також дуже позитивне. І я здивована, бо зазвичай знайомства з новим брендом несуть якісь сюрпризи, не завжди приємні 😅
Але тут я у захваті 🫶
Коментарі (0)