Nastya_Gai

Бюджетна гідрофільна олія

Бюджетна гідрофільна олія

Гідрофільна олія від Lapush — справжнє відкриття для тих, хто турбується про красу й молодість своєї шкіри! У складі засобу містяться натуральні й безпечні компоненти, які допомагають легко й без зайвих зусиль усунути з обличчя різні забруднення, надлишки себуму й залишки косметики, зокрема водостійкої.

Як діє?

Оливкова олія повертає гідроліпідний баланс у норму, олії мигдалю й жожоба борються із сухістю й лущеннями, мінімізують негативний вплив УФ-випромінювання. Олія виноградних кісточок покращує загальний стан шкіри, робить її сяйливою і гладенькою, вирівнює мікрорельєф. Продукт перетворюється на ніжне молочко під час контакту з водою, він зручний у використанні, легко змивається і не закупорює пори.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мій відгук:

У використанні мені ця олійка дуже сподобалася, вона має приємний квітковий аромат і дуже зручну консистенцію. Гарно розподіляється по обличчю, швидко емульгує в біле молочко і змивається без зайвих зусиль. На очах не лишається відчуття жирної плівки. Вистачає дуже надовго.

* гідрофільними олійками не можна робити массажі обличчя.

Спосіб застосування:

  • сухими руками нанесіть невелику кількість олії на сухе обличчя, розподіліть по шкірі протягом 30-60 секунд (можна наносити на очі і змивати нею туш);
  • змочіть руки водою та помасажуйте обличчя ще 15-30 секунд, щоб олія емульгувала в біле молочко;
  • змийте теплою водою, вмийтеся пінкою бо олію треба добре змити.

Як я вже сказала, вона дуже зручна в використанні, з часом чорні цятки стають менш помітними. Але через деякий час я помітила, що на обличчі з'явилося більше комедонів, віддала сестрі - їй вона підійшла.