Юлія Л.

Новорічний макіяж

Новорічний макіяж

Усі відтінки блискучі, тому при змнін освітлення красиво мерехтять.

Для макіяжу я використовувала різні засоби, деякі придбала на мейкап, деякі деінде. Ось наприклад дуохроми TerraMoons (США) замовляла не тут. Зараз з'явилися українські однушки, про які часто бачу дописи - думаю скоро придбаю і собі парочку.

Синій та червоний пігмени LotusFlower вироблені в Україні. Маю два відтінки: Дракаріс та Джин у лампі. Вони яскраві і щільні, але обов'язково наносити на праймер, або якусь іншу базу. Маю два праймери: білий та під відтінок шкіри. Білий використовую під яскраві неонові відтінки, в інших випадках віддаю перевагу бежевому або взагалі використовую жирні кремові тіні у стіку від Oriflame, на них чудово налипають тіні, які не хочуть триматися на очах. В цьому макіяжі не використовувала, але додам у список продуктів. Продукти для очей від Oriflame та Avon вкрай рідко викликають алергію та подразнення. Це приємно, враховуючи їхню помірну вартість.

Виявляється, серед учасників є іменинники: вітаю з подвійним святом! З Днем Народження Ірина Швець, і усі кому пощастило народитися у новорічні свята! Дякую усім за яскраві та цікаві дописи, які ви робите.

Бажаю усім бути щасливими, сильними, красивими та здоровими у 2024му! Сяйте та будьте незвичайними, як чарівні дракончики. Ажде усі знають, що краса врятує світ ;)

Новорічний макіяж
Новорічний макіяж
Новорічний макіяж
Новорічний макіяж
Новорічний макіяж
Новорічний макіяж
Юлія Л.
8
Підписники
0