Ксенія Волкова

НОВОРІЧНИЙ MAKEUP 2024

НОВОРІЧНИЙ MAKEUP 2024

Вітаю усіх з новим 2024 роком!

Нехай одна на всіх українців мрія здійсниться :)

До цього дня, я не використовувала червоні помади, олівчики, бо думала, що мені це не підійде. Але прочитавши допис Дарії Ковач "XMAS Makeup" я надихнулася цим кольором і всеж таки вирішила 2024 почати яскраво.

MAKEUP Club впливає на мене швидко та корисно :)

Тому що, я закохалася у свій образ з червоним олівцем!

НОВОРІЧНИЙ MAKEUP 2024
НОВОРІЧНИЙ MAKEUP 2024

Перш за все - популярна тональна основа-сироватка

LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation. 401

Я прихильниця сяючих, вологих фінішів, і ця основа ну дуже гарна. На обличчі непомітна, пори не виділяє, нерівності згладжує, легка, і сяюча. Тепер мій улюбленець. Тон 401.

Наступний крок консиллер (тут від Eveline) 04 тон

Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1.

Продовження "сяючих" фінішів. Бо цей консиллер робить магію: дуже гарно перекриває + не забивається у складочки, та ще й додатково підсвічує, що робить вигляд здорової та чистої шкіри. Тон 04 (на жаль, зараз не має у наявності).

Хтось використовує спочатку пудру, а потім контуринг, а хтось як я -

Моя новинка, яка як я вважаю, має бути у кожної - Кремові рум'яна для обличчя

LAMEL Make Up BB Blush 401.

Пігментовані, природній колір, чудово тушється і не залишає плям. Можна регулювати інтенсивність та моє улюблене - сяючий фініш. А ще їх вистачить на пів життя :)

Контуринг мені роблю румянами у кольорі 404

LAMEL Make Up Cheek Colour 404.

Непогані, роблю ними контуринг очей, носа, і тд.

Можуть залишати пятна, але як тіні для очей прикольний.

Трохи припудрюю

LAMEL Make Up Smart Skin Compact Powder 401.

(До цього була прозора розсипчаста пудра Eveline Cosmetics Full HD Soft Focus Loose Powder? вона мій фаворит).

Поки не можу зрозуміти нову кольорову пудру від Ламель, ще буду тестувати.

Оформлюю брови гелем для брів Mayur (мені подобається), та як би дивно не було румянами Lamel 404, що згадувала вище. Мені цей колір підходить ідеально, тому чому б ні.

Головний герой мого новорічного макяжу - олівчик для губ

LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner. Це дійсно стійкий гелевий олівець для губ, що дуже приємний у нанесенні та легко з ним працювати. А колір.. Мені навіть помада не була потрібна, бо він все зробив сам. Колір 411!

найкращі прикраси для наших гарних облич.

Нехай у кожній з вас на серці буде тепло та спокій, в країні мир, а на обличчі - неймовірні поосмішки :)

З Новим 2024 роком, любі дівчата, дякую, що маю можливість відкривати світ краси з вами та MAKEUP Club.

Хто зна, можливо я б і досі не купила той червоний олівець... і мова не тільки про олівець)

цей бокал за вас!