YuliHrytskoff

Ну як же не похвалитися своїм новорічним манікюрчиком?)

Ну як же не похвалитися своїм новорічним манікюрчиком?)

Напередодні Нового року стрічка була сповнена неймовірної краси сяючими манікюрами дівчат. Я, на жаль, оновити свій манікюр того тижня не встигла, але виправила ситуацію сьогодні)

Вирішила зробили максимально швидкий і легкий, але, при цьому, досить ефектний дизайн.

Показую і розказую, що у мене вийшло)

Перш за все, підготовлюємо нігті до нового манікюру. Знімаємо старе покриття, надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми. Зрізаємо кутикулу, якщо любите обрізний манікюр. Я, зазвичай, роблю комбінований манікюр – підіймаю кутикулу фрезером і зрізаю її ножицями. Після – акуратно проходимось бафом чи м’якою пилкою по кожній нігтьовій пластині (це потрібно для кращого зчеплення штучного матеріалу з натуральним нігтем).

Далі – приступаємо до покриття нігтів гель-лаком. Обезжирюємо нігті спеціальною рідиною, наносимо праймер та даємо йому просохнути близько двох хвилин на повітрі. Покриваємо нігті базою з виконанням вирівнювання та просушуємо в лампі. Тепер на всі нігті наносимо гель-лак обраного кольору (в даному манікюрі використаний гель-лак для нігтів Reglance Gel Polish у відтінку 167 «Тілесний з діамантовим розсипом») та просушуємо в лампі. Повторюємо ще один шар лаку та також просушуємо.

Наступний етап – дизайн. Переносимо обраний малюнок з пластини для стемпінгу на нігті середнього та безіменного пальців (липкий шар я попередньо не знімаю), покриваємо топом та по центру кожної сніжинки вкладаємо по одній стразі, «втоплюючи» її у топі. Просушуємо. Тоненьким пензликом, змоченим у топ, проходимось навколо кожної стрази, формуючи «бортики», також просушуємо. Процедуру закріплення стразів можна повторити. А можна просто використати спеціальний клей для стразів) Знімаємо липкий шар, на кутикулу по бажанню наносимо олійку та насолоджуємось результатом.

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Reglance Gel Polish у відтінку №167 «Тілесний з діамантовим розсипом».

6. Пластина для стемпінгу Dream Girl №11.

7. Лак для стемпінгу Konad Small Nail у відтінку № KD01 - White.

8. Стрази для дизайну нігтів PNB АВ SS6 Glass.