🪽Kate Rina🪽

Маска для волосся Envie Luxury Sos Mask

Маска для волосся  Envie Luxury Sos Mask

Взимку моє пористе волосся потребує більш поживних засобів! На цей раз придбала амінокислотну маску Envie Luxury Sos Mask для миттєвого відновлення волосся. Це профессійний італійський виробник , який вкладає в якість більше ніж в маркетинг ! Вона працює краще ніж Kerastase Nutritive Masque Magistral і L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa +Protein Mask !

Маска Envie Luxury Sos Mask для миттєвого відновлення волосся - це кондиціонуюча процедура, яка відновлює і зволожує волосся всіх типів, надає м'якості, еластичності, сили і блиску.

Сприятливо впливає на кучеряве і схильне до пухнастості волосся, розгладжуючи його. Також, спрощує укладання жорсткого та неслухняного волосся. При використанні на тонкому волоссі — надає йому об'єму і сприяє розплутуванню. А який в неї аромат 💚 Густа . Можна використовувати як бальзам ( на 2 хв.) чи як маску ( на 10хв.) Волосся не склеює і не обтяжує! Я обовʼязково придбаю її ще раз , тільки у більшому форматі !

Маска для волосся  Envie Luxury Sos Mask
  • кіноа зволожує волосся та шкіру голови, нейтралізує вільні радикали, утримує вологу всередині волосяного стрижня, зміцнює волосся;
  • олія аргани пом'якшує, підвищує еластичність і запобігає ламкості, захищає волосся від шкідливих зовнішніх впливів і повертає йому блиск;
  • алое вера допомагає зміцнити волосся, регулює жирність, сприяє росту і захищає від ультрафіолету;
  • гідролізований кератин – заповнює пустоти по всій довжині волосяного стрижня.