V R O D L Y V A

Eveline Cosmetics 4D Extension Volume&Waterprof Mascara

Eveline Cosmetics 4D Extension Volume&Waterprof Mascara

Привіт Makeup club 🖤

Взимку, коли особливо замітає хуртовина або в мряку восени частіше використовую водостійку туш - так гарантовано моя туш залишиться на віях, а не на щоках 😄

Оглядана мною туш у мене залишилася ще з літа (виходить як півроку минуло), тому можу дати відгук про використання її свіженькою та в час в'янення.

Об'єм: 10 мл

Відтінок: Black

Пройдемося по особливостям на пакуванні? 🧐

неймовірний об'єм - де мій об'єм? 😢 З такою щіточкою я ще ніколи не зустрічала туш, яка справді робить об'ємні вії

✔️ неперевершена довжина - так, вії вона подовжує класно 👌

запаморочливий вигин - мої коров'ячі прямі вії, так і залишилися сумно дивитися вниз 🙁

поділ з точністю лазера - ну, це вже казочки, наприклад, якщо нашарувати туш, то вона вже склеюватиме вії і лягатиме грудочками, але якщо наносить в один шар, то все добре 🙂

✔️ насичений чорний колір - все так 👍

✔️ водостійка - залізобетонно 😏 я змиваю її двофазкою, але педер цим, як і належить, витримую 5-7 сек

ефект накладних вій 4D - 👀 ну не 4D, але ефект накладних є, якщо тільки нагадує промінчики (довгі, рідкісні, без особливого об'єму)

👁️‍🗨️ Щіточка: силіконова, рівномірно фарбує кожну вію від коренів до кінчиків. Зовнішній куточок добре фарбує і трішкі піднімає його (у мене там зазвичай спадаюча лінія вій), але через деякий час все одно все падає. Сам кінчик щітки зручний для прочісування нижніх вій, так і внутрішнього куточка. Щітка не колюча, зручна у використанні.

Також у складі туші є деякі приємні плюшки:

  • Д-пантенол - зволожує і додає віям блиск ✨
  • натуральний віск Карнауба і олія Жожоба роблять вії міцними 💪
  • мінеральні пігменти не подразнюють, не викликають алергії 👁️
Eveline Cosmetics 4D Extension Volume&Waterprof Mascara
Eveline Cosmetics 4D Extension Volume&Waterprof Mascara

👁️‍🗨️ Зазвичай я фарбую лише 1 шар туші. Я не люблю ефект павучих лапок, мені подобається, коли вії акуратні, пишні, не склеєні та прочесані.

Хочу відзначити, що раніше мала досвід використання водостійкої туші, яка клала занадто багато продукту на вії, склеювала їх, швидко застигала і не давала прочесати їх, щоб розділити.

З цією тушшю такого немає. Вона з самого початку видає дозовану ідеальну кількість продукту, навіть залишку на кінчику немає, щіточка добре розділяє вії, відмінно їх прочісуючи.

Десь після 3-х місяців використання вона починає засихати і вже тоді вона лягати, звісно, сухувато, на віях стаються грудочки і вони страшенно обсипаються протягом усього дня. Мені постійно потрапляють у вічі і доставляють дискомфорт. І ще, до кінця дня, десь через годин 9-10 відчутно відчуваю тяжкість на віях.

Коротше, це гарна водостійка подовжуюча туш на короткий сезон, на 3 місяці, далі доведеться оновлювати.

Діліться своїми класними водостійкими, тому що моя вже висохла 😒