wowmom

Коли потрібна простенька пудра для сумочки, я беру з собою Maybelline Fit Me

Коли потрібна простенька пудра для сумочки, я беру з собою Maybelline Fit Me
Коли потрібна простенька пудра для сумочки, я беру з собою Maybelline Fit Me

Привіт, красуні!

Я взагалі не фанат компактних пудр для обличчя, бо вже точно років 5, користуюся виключно розсипчастими. Остання пресована пудра, яку я купувала, була Pupa, і мені її вистачило Бог знає наскільки, тож довелося шукати їй заміну.

Свій вибір я зупинила на Maybelline Fit Me Matte Poreless Powder, бо люблю цей бренд, мені багато чого подобається з лінійки Fit Me, до того ж пудра не дорога, і якщо з нею щось станеться, великої біди не станеться.

Коли потрібна простенька пудра для сумочки, я беру з собою Maybelline Fit Me

Упаковка зроблена з дуже дешевого пластику, який дряпається, і царапається. Це мені взагалі не подобається, але дивлячись на ціну, можна закрити очі.
До того ж виробник, якимсь чином, додав дзеркало, і спонж, який може виручити в екстремальних умовах.

В лінійці є багато віддінків для світлошкірих дівчат, і для засмаглих, а я для себе обрала "середній" варіант - віддінок 120 Classic Ivory.

Цей віддінок має жовтуватий підтон, і це мені подобається, бо він класно нівелює мій "сіруватий" bb від Missha.

Пудра приємна на дотик, при наборі на пензель, може трошки пилити, але не критично. Ще я помітила, що якщо наносити її щільно набитими м'якими пензлями, то поверхня може замислюватися, тож я дуже рекомендую використовувати більш жорсткіші інструменти.

Ось так виглядає моє обличчя після нанесення бб крему. Я спеціально обрала самий вологий тональний, щоб показати, як з ним справиться Maybelline Fit Me.

А ось і результат. Звісно, ніяких спецефектів, супер-блюра, або ефекту фотошопу пудра не робить, проте вона матує (не наглухо, фініш досить природній), і згладжує пори.

Сухість не підкреслює, і не виглядає маскою на обличчі, тож за цеї їй окремий лайк.

В мене нормальна шкіра (ближче до сухого типу), і на мені вона добре тримається майже весь день, лиш ближче до вечора я бачу, як починає блистіти лоб.
В цьому проблеми я абсолютно не бачу, бо її легко поправити (спонжик, привіт).

Отже, на останок, що я хочу сказати. Maybelline Fit Me Matte Poreless Powder - хороша базова пудра, яка має право на існування, бо працює вона не погано. Треба розуміти, що це не люкс, і не проф, але вона добре матує, і не виглядає маскою на обличчі.

В цілому, пудра мені сподобалася:-)

Дякую за увагу 😘