Волошина Алина

Estee Lauder то любов! Довго думала брати чи ні) Бо користуюсь уже не один рік Make-yp Atelier.

Estee Lauder то любов! Довго думала брати чи ні) Бо користуюсь уже не один рік Make-yp Atelier.

Усі хто пише що він підкреслює недоліки , сухість і тому подібне! Поясню ) щоб крем гарно лягав має бути гарно підготовлена і зволожена шкіра! Це правда стосується будь-якого тонального крему! Мені подобається його нанесення і те як він адаптується на шкірі у мене поки номер 1N2ekru ,до замовила ще пудру і зволожуючий флюїд ) бо як не крути продукти лягають один на одного краще якщо є база або праймер ! Можна наносити як сухим так і вологим методом. Мені подобається більше якщо бюті блендер трішки вологий , гарно нашаровується і перекриває недоліки ! Взагалі кайф коли працюєш косметикою еліт сегменту)) і вдвіччі кайф коли є з чим порівнювати)

Тому Дівчаточка якщо ви давно мрієте про нього але вагаєтесь не раджу викидати останні кошти) 😉

Але якщо ви мрієте то кожна мрія має бути рано чи пізно здійснена ) коли якщо не зараз ! Він того вартий! А ще Ми того варті як казала Ева Лангорія) .

Та все ж таки з цього бренду є трішки легші тональні якщо вам на кожен день! Але повторюсь що і цей можна наносити легким способом усе залежить від техніки і бажаноного результату! Усім добра і вдалих покупок! Папа🫶🏻