𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Однозначно - ТОП! Мій новий фаворит серед бальзамів! Показове фото на що він здатен.

Однозначно - ТОП! Мій новий фаворит серед бальзамів! Показове фото на що він здатен.

Нарешті я спробувала останню новинку з бальзамів від Mayur! Малиновий йде вже в оновленому форматі, з більш стильним і привабливим дизайном, ніж попередня версія.

Раніше я вже писала про інші бальзами, які у мене були від цього виробника, а саме з манго і кокосом, які я обожнюю, бо якість бальзамів і сам ефект - крутий! Вони добре доглядають за губами і повністю мене влаштовують. На мій погляд всі вони відрізняються між собою лише за ароматом, склад, якщо не помиляюсь практично однаковий, у всіх властивості ідентичні, а от малиновий тільки кольоровий.

Бальзам випускається в картонній коробці. Футляр на цей раз має справний механізм, стік без проблем викручується і закручується назад.

Стік малинового кольору, має супер приємний аромат, який у мене асоціюється з малиновим варенням, але в міру солодким. Коли відкриваєш цей бальзам, то запах навколо відчувається дуже насичено. Пахне натурально і чітко малиновими нотками.

На відміну від інших бальзамів цього виробника, малиновий одразу гарно наноситься. Якщо попереднім потрібен був час, щоб трохи розмалюватись і їхня текстура таяла на губах, то цей одразу легко ковзає і підтаює від тепла губ.

Текстура в нього приємна і ніжна.

Дивлячись на його колір, я чомусь думала, що бальзам буде давати відтінок, але насправді він дивиться практично прозорим. Вираженого рожевого кольору не дає. Якщо нанести його просто на шкіру (як на свотчі, на руці), то можна розгледіти ледь рожевий відтінок. На губах же його практично не видно. Він можливо трохи його придасть зовсім блідим губам, але все одно також буде не вираженим.

У мене дуже проблемна шкіра губ, особливо взимку. Від несприятливих зовнішніх факторів (мороз, вітер і т.д.) губи постійно пересихають, лущаться, з'являються корочки і тріщінки. Загалом, їхній стан можно побачити на фото, а також подивитися який ефект дає цей бальзам.

Доречі, фото "до" і "після" зроблене після першого використання!

Бальзам інтенсивно зволожує і живить, миттєво надає комфорт, прибирає корочки, розгладжує шкіру і буквально її реанімує, надаючи більш доглянутий вигляд. Шкіра губ з ним оживає! На губах відчувається він приємно, не має липкості, смак нейтральний.

Бальзам надає губам вологого блиску, тримається довго, години 3 точно, надійно захищає і забезпечує повноцінний догляд.

Я від нього в захваті! Дуже подобається результат, аромат і його дія. Рука тягнеться до нього найчастіше. З манго в мене практично закінчився, теж дуже подобається мені, має соковитий і натуральний аромат манго. А от з кокосом саме із-за аромату сподобався найменше, але це діло смаку. По ефекту він такий же чудовий, але я очікувала кокосовий аромат, а він пахне більше солодкими цукерками (ванільно- карамельний, ірисковий). Одже з манго і з малиною - мої найліпші фаворити! Раджу почати знайомство саме з них.

Враховуючи таку бюджетну ціну - це однозначно топ! Бальзами від Mayur варті уваги. Малиновий повторю ще не раз. Витрачається він дуже економно, що навіть при постійному використанні такого бальзаму вистачить місяців на 10 точно.

04 січня, 2024
04 січня, 2024