Malisa

Jeanne en Provence Rose Envoutante - троянда, моя улюблена троянда

Jeanne en Provence Rose Envoutante - троянда, моя улюблена троянда

Креми для рук - це моя окрема любов, бо коли морози, а ходиш без перчаток, то руки перетворюються в зморщену курагу. Цей крем в мене ще в старому дизайні (і можливо навіть у якомусь древньому, бо не знахожу зараз десь в такому дизайні. Називається, отримала в сюрприз-боксі...).

Має досить пристойний об'єм в 75 мл, і дуже милий рожевий дизайн. Хоча оновлений мені подобається більше - він якийсь більше елегантний ніж цей.

Jeanne en Provence Rose Envoutante - троянда, моя улюблена троянда

Аромат - моя, мабуть, найулюбленіша характеристика цього крему, бо пахне надзвичайно приємно!

Це троянди, букет троянд, з зеленими нотками і трохи пудровості - я прям кайфую кожного разу, коли наношу.

По текстурі - легкий, більше зволожуючий, аніж живлячий. Досить швидко вбирається, але може залишати "силіконову" плівку (скоріше гліцеринову), і це неприємно. Не люблю, коли ще певний час не можеш торкатись чогось, бо руки наче в плівці. Зате як вбереться повністю - шкіра стає більш м'якою, зникає сухість, добре працює з невеликими тріщинками.

Не скажу, що є дуже крутий накопичувальний ефект від використання, але хоча б на деякий час руки в пристойному стані. З дуже сухою шкірою, в тріщинах, шершавістю - ні, краще брати більше поживний, густий. Цей скоріше для підтримання більш-менш нормальної шкіри.

Але аромат.. Аромат - це те заради чого я б його ще раз купила. Бо на шкірі залишається певний час. Хоча комусь це і не сподобається, якщо не любите сильні віддушки.

А який ваш улюблений крем для рук?