The Ordinary. Той самий Дзен для шкіри. Пілінг чи все ж таки сироватка?
The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2%
Як вже зрозуміло з назви продукту, основний працюючий інгредієнт - молочна кислота (далі МК), яка є членом групи AHA кислот.
Тепер по суті і без води, буде коротке резюме, щоб розкрити усі робочі фішки ). МК синтезується нашим тілом під час інтенсивної фізичної активності, коли знижується рівень кисню, то ж висловлювання "рух-це життя", вже можна транчформувати у "рух- це ще й краса"!
Все ж основна функція МК у доглядовій косметиці - відлущування мертвих клітин, покращення загального стану шкіри (колір, щільність, прояви мімічних зморщок), а також стимуляція нормального процесу відлущування мертвих клітин.
Загалом все.
Тепер конкретно розберемо, як працює The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2% наприклад зі шкірою 30+( зрілою шкірою)
- допомогає налагодити процес відлущення, тих клітин, що вже мали б сказати оревуар, але й досі залипли і не бажають самостійно видалятися з поверхні, тобто продукт прибирає сміття і плюс налагоджує процес, видалення сміття на майбутнє;
- MK являється - зволожувачем, і досить гарним, якщо коротко - притягує та сприяє утриманню вологи у шкірі, збільшує її рівень, і таким чином, зріла шкіра починає виглядати, більш пружною та сяючою;
-регулярне використання MK, створює умови для стимуляціі утворення коллагену( той що матрасик для шкіри), що робить зрілу шкіру, більш еластичною та пружньою;
- і на останок, моє улюблене, тому що, саме через це, я обрала MK у свій регулярний бьюти режим. MK - делікатно, за рахунок дуже м'якої дії, може покращувати колір обличчя, робить тон шкіри більш однорідним, знебарвлюючи легкі пігментні плями від засмаги, або веснянки, працює на зменшення рівня гіперпігментаціі одним словом.
Варто пам'ятати, якщо використовуєте засоби для боротьби з гіперпігментацією, ЗАВЖДИ в парі має бути - сонцезахисний крем ( маю декілька на огляд ;)
А якщо є акне? як працює The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2% у такому випадку?
- MK злущує мертві клітини, а також "розжижає" щільний себум, який приклеює, клітини, що мали б відлущитися, і Ви починаєту, спостерігати, що проявів акне стає менше, шкіра стає світліше і однорідніше за кольором;
- MK має слабкі протизапальні властивості, що можуть бути корисними для людей, які мають справу з запальним акне. Вона може допомогти зменшити почервоніння та запалення, пов'язані з активними висипами акне;
- Балансує рівень PH, і бактеріям, які викликають прояви акне - банально не має де розвиватися та живитися;
- і вишенька на тортику. Стимулює процес ексфоліації та процес росту клітин, MK таким чином сприяє, створенню більш гладкої текстури шкіри. Це корисно для тих, хто має схильність до акне, оскільки воно може допомогти зменшити зовнішній вигляд шрамів від акне та нерівностей шкіри. Але ж не прибрати, а зменшити прояви.
Отже у такому на перший погляд простому продукті з одного активного компоненту, прихована величезна сила, регулярне використання якого, стане інвестицією( не дорого, але ефективно) у здоров'я шкіри та превентивний догляд, тут я маю на увазі вікові прояви прояви та ріст бактерій провокуючих акне(лікування акне, має бути відповідно до протоколів лікаря, даний продукт- не є учасником лікувальних протоколів).
Резюмуючи, хочу сказати, що The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2% - працює, якщо Вам вже недостатньо 5%, є 10 % - для тих, хто полюбляє кисле ))). Цей продут, достойний баланс між сироваткою та делікатним пілінгом.
Краще використовувати при вечірньому догляді. Спочатку демакіяж, очищення, можете змішати тонік(але переконайтеся, що там вже не має AHA) + The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2%, я роблю це у долоні, 1-2 краплі MK + трішки тоніку, далі вітамінна сироватка чи яку маєте і крем на фініш.
Увага, The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2% не наносимо у зону очей.
Не забувайте, будь-який піліг- завжди парується з сонцезахисним кремом, навіть якщо це легкий пілінг.
Тож якщо вище перелічене, cхилило Вас у бік придбання, додавайте собі у кошик і енжой ;)
Якщо є хто вже закоханий у цей продукт, шерьте тут свій ритуал догляду, це може бути корисним для інших.
Коментарі (0)