MAXIMOVA🌷

Всі мої сироватки

Всі мої сироватки

Мій тип шкіри комбінований, тому прошу враховувати цей факт перед ознайомленням допису😊

Як бачите, баночки з сироватками кардинально різні. Одні направлені на очищення, другі на зволоження та освітлення. Кожну використала майже повністю або більше половини і побачила ефект.

Всі засоби підбирала самостійно виходячи з потреб шкіри і бажань виправити певні недоліки.

У відео можете розглянути текстури всих сироваток🧡

Баночки всі різні, я завжди більше полюбляла скляні флакони. Проте оцінила пластикову баночку бренду Cos De Baha коли вона впала з висоти на підлогу вкриту плиткою - і залишилась цілою!

Аплікатори в основному - піпетки. Але завжди цікаво коли бренди пропонують щось новеньке, як в одній з сироваток Лореаль.

Також буває дуже зручний формат сироваток у помпах, особливо добре якщо пакування вакуумне.

Зранку (та іноді ввечері) я користуюсь сироваткою з гіалуроновою кислотою і кофеїном для шкіри навколо очей L'Oreal Paris Revitalift. Це цікавий продукт і судячи з відгуків не всім підходить, я ж з команди тих кому ця сироватка подобається😊 Її особливість - в незвичайному аплікаторі з металевими кульками, які приємно охолоджують шкіру під час використання, а мінус - в липкості, після нанесення вона починає всотуватись і залишати липкий шар, проте ця проблема зникає коли закриваєш її кремом. Я використовую крем з цієї ж лінійки, мені подобається як «в команді» працюють оба продукти. Крем добре насичує і зволожує шкіру👌

За цим посиланням мій відгук на більшу частину продуктів з серії Hyaluron Expert

https://club.makeup.com.ua/post/16814/

Наступна на черзі антивікова сироватка для обличчя Mermade Snail Secretion Filtrate & Hymagic-4D - наношу її після очищення і тонізації. Я від неї в захваті! Бо це взагалі безпроблемний продукт: не липне, не скочується, без аромату, не конфліктує з іншими доглядовими продуктами і косметикою. Прекрасно зволожує шкіру, робить її пружною і трохи вирівнює тон.

Консистенція схожа на емульсію (не водичка). Баночки вистачило десь на 2 місяці. Вже замовила нову баночку тільки вітамінізовану. Повний відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/36410/

Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою 10% Cos De Baha Azelaic Acid 10% Serum - купила її з метою очистити шкіру від закритих камедонів у зоні вилиць, і вона справилась зі своєю задачею! Це був не швидкий процес, спочатку з’явилось запалення в зоні камедонів, потім дозріло в пустули, далі був період очищення. Зараз трохи маю постакне, яке з часом освітлюється. Також зменшуються почервоніння та подразнення.

Наношу її на очищену тонізовану шкіру майже щодня. Повний відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/22359/

Пілінг з молочною кислотою The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% - використовую лише ввечірній рутині. Пілінг лагідно очищає від надлишкового жиру в моїй проблемній Т-зоні, зменшує запалення та має висвітлювальний ефект на постакне. Після пілінгів на ранок обов’язково використовуємо СПФ! Я взагалі користуюсь ним цілий рік😊

Знаменитий кривавий пілінг🩸 Кислотний пілінг для обличчя The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Це вже друга чи третя баночка, люблю цей засіб. Проте він не для всих, в складі високий процент кислот, тому будьте обережними з такими продуктами.

Я використовую цей пілінг раз на тиждень (влітку - два рази). Він неймовірно добре очищає сальні нитки на носі, ніби розчиняє жир і пори очищуються на скільки це можливо. Шкіра виглядає краще і свіжіше.

Важливо використовувати пілінг лише на суху шкіру без ранок. Витримувати максимум 10 хвилин. Закриваємо це діло поживними кремами, які відновлюють захисний бар’єр шкіри! І обов’язково користуємось СПФ!!!

систематично користуватись ними! Більшість з них має накопичувальний ефект. Якщо поставите баночку на полицю і раз через раз будете згадувати та колись там мазатись - скоріш за все ефекту ви не отримаєте і будете потім скаржитись, що засіб не працює.

Читайте уважно рекомендації до застосування і притримуйтесь їх! Особливо не «балуйтесь» з кислотами. Відносьтесь серйозно до правил споживання таких засобів щоб не нашкодити собі.

Бажаю всим красивої, здорової сяючої шкіри🫶