MAXIMOVA🌷

Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert

Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert

Дякую мейкап за можливість знайомитись з новими засобами. Я отримала величезне задоволення отримавши цей боксик. Приємне враження справила брендова торбинка, в яку все було складено😍

Розпаковка тут https://club.makeup.com.ua/post/14972/

Відео, як змонтувала натхненна дизайном лінійки https://club.makeup.com.ua/looks/15966/

Користувалась косметикою протягом двох неділь, на першому фото можете бачити розхід.

А тепер про засоби. Я ознайомилась з інформацією про продукти, почитала на коробках, за якою схемою їх краще використовувати, і визначила для себе ранкову та вечірню рутини:

  • ранкова: гель для вмивання, тонік, сироватка під очі, гуалуроновий гель та спф
  • вечірня: міцелярна вода, гель для вмивання, тонік, гіалуроновий гель, крем під очі, крем для обличчя.
Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert
Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert
Бокс L'Oreal Paris Hyaluron Expert

Баночка типового дизайну лореаль, помпа працює добре, видає за раз достатню кількість засобу. Має приємний аромат, досить активний та мені подобається. Із заявлених характеристик: наповнює водою. Як по мені, функція гелю очисна, і з нею він справляється👌

Наношу його на вологі руки, спінюю в долонях та вмиваюсь. Не викликав ніяких неприємних відчуттів чи наслідків. (У мене комбі шкіра). Сподобався!

Знову ж таки дизайн. Баночка повторює форми гелю, тільки тут маємо кришку. Дирочка в ній досить велика і тонік консистенції води видає щедрими порціями. З необережності можна вилити забагато, але в мене конфузів таких не траплялось. Аромат практично такий, як у геля, тільки менш активний.

Він приємно тонізує, моїй шкірі подобається. Коли всотується - залишає легку липкість. Загалом - звичайний, нормальний, посередній тонік.

Ось тут вже було цікаво. Чудове упакування! Обожнюю вакуумні помпи - зручно використати до останньої краплі та немає контакту з руками і повітрям. Аромат приємний, схожий до попередніх продуктів. Текстура густа, не розтікається.

Наносити на обличчя приємно, пальчики легко ковзають по шкірі. Після всотування залишається відчутна липкість, візуально шкіра виглядає доглянутою але по відчуттям не вистачає достатнього зволоження. Виробник рекомендує закривати гель кремом. Я так і робила: вранці спф-ом, ввечері кремом Лореаль з іншої лінійки.

Зірка цього набору!!! 🤩 Вона одним своїм дизайном приваблює!

Тримати її в руках - насолода. Скляна баночка, срібляста кришка та унікальний аплікатор, подібним раніше ніколи не користувалась!

Про аплікатор: це металеві кульки зафіксовані в пластику. Кульки не прокручуються.

На горлі баночки є обмежувач, що знімає надлишки. Наносити сироватку і робити масаж цим плікатором - кайф! Холодні кульки легко ковзають по сироватці, створюючи приємні відчуття. Я наношу її під очі та верхні повіки (як вказано на упакуванні). Потім трошки похлопую пальцями рівномірно розподіляючи. Після всотування залишається сильна липкість. У мене аж вії прилипають до повік😂

Спочатку користувалась нею тільки вранці, а згодом почала і в вечірній рутині наносити.

Помітний ефект тонізації, трошки знімає набряклість, темні кола залишилось незмінними, на них напевне може вплинути тільки здоровий сон😏 трошки став рівнішим рельєф💜

Невеликий тюбик з тоненьким носиком, дуже зручний у використанні!

А от враження від нього у мене неоднозначні. Періодично він викликає печіння (достатньо сильне), при цьому у шкіри немає ніяких реакцій. Вона не червоніє і ніяк не подразнюється. Печіння проходить через секунд 20 і надалі все добре.

Я проаналізувала з чим це може бути пов’язано і виявила закономірність. В ті дні, коли я фарбувалась тінями - було ввечері печіння. У мене старий пензлик і можливо він трохи коле повіку, робить мікро-травми шкірі і через це така реакція🤷‍♀️

Загальні враження про крем: бачу поліпшення стану шкіри навколо очей, вона зволожена, пружна і дуже м’яка на дотик.

Шкіра обличчя також в задовільному стані. Не з’явилось висипів, подразнень чи алергічних реакцій.