Zhukovka 🌸

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ... Нашуміла рожева сироватка від українського виробника Mr.Scrubber

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ... Нашуміла рожева сироватка від українського виробника Mr.Scrubber

Дівчата , ну що тут й сказати 🎀

Хіба можна було подумати, що я обійду стороною цю Pink Style НОВИНКУ , яка просто затьмарила увесь простір своєю красою?🌸
Авжеш ні ! Ну хто тут встоїть 🤤 Ви тільки погляньте на цю красу !

І почну одразу з приємностей - у складі зовсім відсутні барвники, а такого Barbie кольору вона набула дякуючи Cobalamin B12 , тому самому активному інгредієнту , котрий відновлює пошкоджені клітини, покращує еластичність, уповільнює процеси старіння. Усуває почервоніння та сухість, допомагає боротися з прищами та пігментацією.

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ... Нашуміла рожева сироватка від українського виробника Mr.Scrubber
ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ... Нашуміла рожева сироватка від українського виробника Mr.Scrubber


💕По-перше - це естетичне задоволення ! Слова тут зайві !
💕По-друге - вона гарно зволожує шкіру без відчуття липкості !
💕Третє - вона дійсно заспокоює шкіру і я мала змогу повноцінно оцінити цей пунктик , адже нещодавно розповідала вам, що один із засобів двох етапного очищення порушив гідроліпідний бар'єр моєї шкіри, викликав почервоніння, сухість та чутливість ділянки навколо губ. Використовуючи цю сироватку шкіра дійсно почуває себе краще .
Вона гладенька , приємна на дотик, почервоніння значно зменшилося, а чутливість і зовсім пройшла !
💕Четверте - після використання сироватки не хочеться додатково наносити крем!

💕 П'яте - хочеться все ж таки розставити крапки над "і" і сказати, що вона не лишає рожевих плям на обличчі . Достатньо дотримуватись порад виробника і нанести всього кілька крапель та масажними рухами розподілити сироватку по обличчю !

Aqua (Water), Caprylyl-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Persica Kernel Oil, Trilaureth-4 Phosphate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Coco-Caprylate, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Polyglycerin-6, Propanediol, Centella Asiatica Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Cyanocobalamin, Triethanolamine,  Niacinamide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum.


• Aqua / Вода
Розчинник
• Caprylic/capric triglyceride
натуральні пом'якшувачі, отримані з кокосової олії. Пом'якшують шкіру, не залишаючи важкого жирного відчуття, покращують сенсорні характеристики, розтікання продукту. Мають гарну зволожуючу здатність, запобігаючи трансепідермальної втрати води випаровування води зі шкіри. Усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості шкіри. Заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами, мають високу стабільність до окислення. Мають м'які дерматологічні властивості, не є комедогенними
• Prunus persica (peach) kernel oil
Олія персикова має зволожуючу, поживну, вітамінізуючу дію.
• Trilaureth-4 phosphate
Емульгатор
• Xylitylglucoside
це природний інгредієнт, який надходить з цукрів, які перебувають в пшениці. З'єднання допомагає організму зволожувати і перерозподіляти клітини шкіри, покращуючи шкірні резервуари шкіри
• Anhydroxylitol
зволожуючий компонент, він утримує вологу в клітинах шкіри і відновлює суху і зневоднену шкіру обличчя. Живить не тільки шкіру обличчя, але і шкіру голови і саме волосся. Ангідроксілітол позбавляє від поздразнення і лущення.
• Xylitol
Зволожувач
• Coco-caprylate
Емолент
• Tocopheryl acetate
Антиоксидант. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е.
• Carbomer
Регулятор в'язкості , загусник
• Polyglycerin-6
Синтетичний зволожувач, який надає шкірі пухкий, здоровий і свіжий вигляд.
• Propanediol
Зволожувач . Розчинник .
Пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
• Centella asiatica leaf extract
Антиоксидант. Заспокійливий . Зволожувач .
Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину. Нейтралізує вільні радикали.
• Scutellaria baicalensis root extract
Антиоксидант. Заспокійливий . Зволожувач. Протимікробний.
Екстракт коріння Ш.б. має антимікробні, антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості, яка сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів. Порошок коренів використовують як абразив у засобах для догляду за жирною шкірою.
• Hylocereus undatus fruit extract
Цей вітамін є потужним антиоксидантом із потужною дією вільних радикалів, який допомагає в лікуванні та запобіганні фотостарінню. Це також природний зволожувач завдяки 80% вмісту води. Екстракт плодів Hylocereus undatus має антивікові, протизапальні та зволожуючі властивості
• Camellia sinensis leaf extract
Антиоксидант.Заспокійливий.
Екстракт Ч.З. застосовується в засобах для шкіри, що в'яне, засобах, що захищають шкіру від впливу УФ-променів, для чутливої шкіри, для жирної шкіри, тонізуючих, антицелюлітних і масажних кремах.
• Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract
Заспокійливий. Освітлення шкіри.
Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і впливу вільних радикалів, викликаного забрудненням. Чарівна властивість полягає в тому, що він володіє відбілюючою властивістю.
• Berberis vulgaris root extract
Антиакне. Заспокійливий. Протимікробний
У косметиці різноманітні екстракти Б.о. використовуються як компоненти з протизапальними та заспокійливими властивостями.
• Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract
Антиоксидант. Заспокійливий. Протимікробний.
Має антибактеріальні властивості та антигрибкову активність, тонізує шкіру, освіжає, стимулює кровообіг, має антисептичні та протизапальні дії, знімає подразнення шкіри, знімає м'язову втому, зміцнює волосся
• Cyanocobalamin
Вітамін В12
Не до кінця вивчений у косметології , проте було показано, що він ефективно лікує акне. При цьому багато антивікові креми містять цей інгредієнт, тому що він може зміцнити капіляри шкіри і зменшити запалення.
• Triethanolamine
Буферихація
У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів
• Niacinamide
Антиакне. Зволожувач. Освітлення шкіри.
М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди.
• Ethylhexylglycerin
Дезодорант. Консервант .
Представляє собою пом'якшувальну добавку в засоби догляду за шкірою.
Використовується як фіксатор ароматів.
• Phenoxyethanol
Консервант.
У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію.
• Parfum (Fragrance)
Парфумування