Pilirina 💛💙

Багатофункціональна робоча конячка Elenis Meso-Defense Filling Eye Cream

Багатофункціональна робоча конячка Elenis Meso-Defense Filling Eye Cream

Купую цей крем не вперше. Але вже буду змінювати продукт для очей, бо, помітила, що шкіра з часом до нього звикла. Розумію, що косметика — не наркотик, але "максимальний ефект" хочеться вичавити ще з якогось продукту.

Колись робила за нього опис і, чесно кажучи, щось не можу вже його знайти у своєму профілі, тому, вирішила нагадати про це косметичне чудо від украінського виробника.

У Elenis є косметична лінія Meso-defense у синьому кольорі. Користуюся всими продуктами з неі, але крем для очей прямо надовго засів у моєму серденьку.

Ламелярні креми близькі за своєю будовою до клітин епідермісу, тому вони легко вбудовуються в клітини шкіри і за рахунок цього живлять, зволожують мікробіом (екосистему) шкіри, також такі креми не порушують гідроліпідний бар'єр шкіри. Ніби смішно звучить ця гучна реклама, бо кремчик же все-таки від украінського виробника і про які ламеляріі може йти мова, еге?

Але він дійсно невагомий, не дивлячись на щільну консистенцію.

Різниця між кремами

Звичайний крем зволожує шкіру за рахунок утворення плівки на шкірі, яка перешкоджає випаровуванню вологи. Такий крем зволожує в основному тільки верхні шари шкіри і йому важко поринути глибше, за рахунок своєї структури. А от ламелярний, через схожу структуру з нашим шкірним жиром, як би «вбудовується» в ліпідний шар шкіри, повністю віддаючи корисні інгредієнти в дерму.

Не знаю, правда це чи маркетинговий міф...

Легка текстура, приємно наноситься, його потрібно зовсім небагато. Витрачається економно, думаю на півроку точно вистачить, бо використовую понад 3 місяці, вранці та ввечері, а по відчуттям баночка ніби повна. Величезний об'єм 30 мл.

Крем має приємний запах, білий колір.

Склад цього крему дуже не поганий:

Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Octyldodecanol, Persea Gratissima (Avocado) Oil,Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Dimethyl Isosorbide, Acetyl Tetrapeptide-11, Acetyl Tetrapeptide-9, Caffeine, Urea, Panthenol, Troxerutin, Cyclopentasiloxane, Rutin, Acetyl Hexapeptide-8,Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Esculin, Serine, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Benzyl Alcohol.

Активні інгредієнти:

Hyaluronic Filling Spheres ™, олія авокадо, еasyliance, replexium®, кофеїн, рутин/троксерутин, аргілерин, ескулін, лецитин.

Звісно, у майже 40 важко вірити у те, що крем якось розгладить вже існуючі зморшки, але відчуття від використання мені подобаються. Відчувається, що шкіра зволожена, наповнена весь день вологою, немає відчуття стягнутості, на нього шикарно лягає косметика. І головне для мене - він прибирає набряклість після сну. Сказати, що я задоволена - не сказати нічого.

А враховуючи співвідношення величезного об'єму+ціни=ефективна робоча конячка гарантує результат.

Рекомендую ловити Elenis Meso-Defense Filling Eye Cream знижках, вони часто бувають на сайті.