Weleda пілінг-гель…
Чи допоможе позбутися целюліту?
Спочатку думала не виділяти окремим дописом цей гель...Ну гель, як гель...що особливого? Дрібненький пілінг, тож ефекту скрабування рчікувати не варто.
Вчора вперше його спробувала...і він фантастичний.
Цей пілінг позиціонує себе як антицелюлітний засіб. Зразу скажу, що супер результатів тут очікувати не варто. Він не допоможе позбутися целюліту, навіть в комплексі з олійкою. Тут має бути комплекс: правильне харчування, спеціальні вправи...і такі засоби, як допоміжний комплекс. Тоді буде потрібний результат.
Я його взяла в наборі...бо мені потрібна була олійка, а по акції цілий набір коштував як одна олійка. На цей пілінг я одразу не покладала жодних надій, але подумала, що в якості гелю для душу буде якраз.
Особливості застосування…
За склад тут можна не говорити. В Weleda він завжди натуральний, корисний і безпечний.
Тут є екстракт листя берези, кунжутна олія, бджолиний віск, олія абрикосових кісточок, молочна кислота, екстракт кореневища рускусу і листя розмарину. До речі, недавно прочитала, що Weleda першою в Європі почала використовувати листя берези в косметиці для тіла.
Запах...тут він просто фантастичний. Він зачаровує, заспокоює, це просто якийсь аромо релакс. Спочатку чути свіжовижатий сік лимона, який закінчується хвойними нотками. Але на тілі він не стійкий.
Скрабуючі частинки дуже маленькі і делікатні. Мені нагадують манку, замочену в молоці. Але вони, на диво, досить непогано скрабують. Можливо через те, що їх там багато. Вони не травмують, а дуже делікатно очищають.
А тепер найголовніше: цей пілінг дуже класно зволожує шкіру. Це якраз те, що мені було потрібно. Вона після нього дуже гладенька, одразу відчутне відчуття зволоженості. Такого мені не робить жоден гель, мило чи скраб. Після нього навіть нема сильної потреби в кремі чи лосьйоні.
Цей пілінг однозначно став моїм фаворитом, навіть більше: я в нього закохалася🥰. І тут, однозначно: 10/10...бо мінусів я знайти не можу.
Коментарі (0)