Beautiful land💞

Крем для шкіри обличчя, схильної до жирності, запалень та акне "Матове личко" Nature.med

Крем для шкіри обличчя, схильної до жирності, запалень та акне "Матове личко" Nature.med

Цей крем мене привабив своєю матовостю та ціною. Рішившись на тестування я не думала що дуже і дуже пошкодую.

/Ціна - як на мене бюджетна, такої баночки думаю вистачилоло місяць +/- пів місяця

/Упаковка дуже мила, вміститься в любу косметичку, можна брати в подорож.

/Запах - дуже не зрозумілий, я його десь вже відчувала раніше, або то в мене дежавю, бо щось знайоме але не знаю що саме в цьому ароматі. Взагалі він не приємний, як мазь аптечна чи щось такого.

/Консистенція напів жирна мені здалася, не липка, не залишає комочків або щось схожого. Впитується не дуже швидко.

/Ефект зволоження шкіри присутня, хоча в описі продукта такого ефекту не рекламували.

/Для людей у кого слабкі нерви пропоную поставити вподобайку і виключити сторінку з моїм відгуком))) шуткую

У мене стались страшні висипання, прищі, вони болючі краснючі і не ПРОХОДЯТЬ. Я в розпачі.
Я вже дуже давно такою проблемою не страждаю як ці бугри на пів лиця, це ж зовсім страх. Ще й на новий рік більш як квіточка розквітло. Переставши його використання не відразу покращення пішло, але видно ще є.
Тобто я вже не кажу про матовість шкіри або щось подібне бо воно зовсім наробило біди і так. Матовість була приблизно 30-40 хв і все.

Тип моєї шкіри такий: жирна, зневоднена, розширені пори, угрі, ну тепер і прищі)

Запропонувала тестування своєй мамі, їй вже +50, шкіра суха, дрябла. Після використання дуже і дуже стягувало лице, як після вмивання дуже потужної умивалки що від стянутісті зморжки пропадають. Мене це здивувало бо в мене навпаки зтянутості зовсім не відчувалось. Якихось побічних реакцій алергії прищів і т.д. не було. Але стянутость шкіри великий мінус для неї і висипання для мене підвів висновок що ця пляшечка йде викидатись навіть не закінчившись.

Нажаль мені і і мамі не підійшов. Але все це індивіндуально, можливо для когось цей крем дійсно буде знахідка, але але..

Цей рік дракоши зустрічала з новорічною прикрасою на щоках що згадала підлітковий вік, думаючи що з роком будем тільки молодіти.

Дякую киці що читаєте вітаю зі новим роком та бажаю всім краси, кохання та терпіння💗