Крем для шкіри обличчя, схильної до жирності, запалень та акне "Матове личко" Nature.med
Чому цей кремчик швидко вилітає з вікна відразу в центральний мусорний бак.
Цей крем мене привабив своєю матовостю та ціною. Рішившись на тестування я не думала що дуже і дуже пошкодую.
/Ціна - як на мене бюджетна, такої баночки думаю вистачилоло місяць +/- пів місяця
/Упаковка дуже мила, вміститься в любу косметичку, можна брати в подорож.
/Запах - дуже не зрозумілий, я його десь вже відчувала раніше, або то в мене дежавю, бо щось знайоме але не знаю що саме в цьому ароматі. Взагалі він не приємний, як мазь аптечна чи щось такого.
/Консистенція напів жирна мені здалася, не липка, не залишає комочків або щось схожого. Впитується не дуже швидко.
/Ефект зволоження шкіри присутня, хоча в описі продукта такого ефекту не рекламували.
/Для людей у кого слабкі нерви пропоную поставити вподобайку і виключити сторінку з моїм відгуком))) шуткую
У мене стались страшні висипання, прищі, вони болючі краснючі і не ПРОХОДЯТЬ. Я в розпачі.
Я вже дуже давно такою проблемою не страждаю як ці бугри на пів лиця, це ж зовсім страх. Ще й на новий рік більш як квіточка розквітло. Переставши його використання не відразу покращення пішло, але видно ще є.
Тобто я вже не кажу про матовість шкіри або щось подібне бо воно зовсім наробило біди і так. Матовість була приблизно 30-40 хв і все.
Тип моєї шкіри такий: жирна, зневоднена, розширені пори, угрі, ну тепер і прищі)
Запропонувала тестування своєй мамі, їй вже +50, шкіра суха, дрябла. Після використання дуже і дуже стягувало лице, як після вмивання дуже потужної умивалки що від стянутісті зморжки пропадають. Мене це здивувало бо в мене навпаки зтянутості зовсім не відчувалось. Якихось побічних реакцій алергії прищів і т.д. не було. Але стянутость шкіри великий мінус для неї і висипання для мене підвів висновок що ця пляшечка йде викидатись навіть не закінчившись.
Нажаль мені і і мамі не підійшов. Але все це індивіндуально, можливо для когось цей крем дійсно буде знахідка, але але..
Цей рік дракоши зустрічала з новорічною прикрасою на щоках що згадала підлітковий вік, думаючи що з роком будем тільки молодіти.
Дякую киці що читаєте вітаю зі новим роком та бажаю всім краси, кохання та терпіння💗
Коментарі (0)