AgnetLacquer

Молочний манікюр. Мої знахідки в звичайних лаках.

Молочний манікюр. Мої знахідки в звичайних лаках.

Молочний лак - це базове покриття, котре необхідне кожній дівчині. В гелевих лаках вибір великий. Але якщо ти обрала звичайний лак замість гелевого, то тут вже стоїть нелегка задача в пошуках. Я залишаю тут свої знахідки. Але, якщо у вас є також перевірені продукти, прошу вас поділитись ними💖

Молочний манікюр. Мої знахідки в звичайних лаках.

Почну зі свого фаворита - Topface 071. Лаки від цього бренду давно вже в мене у фаворитах, бо співвідношення - ціна-якість просто чудова. Пензлик широкий та округлий одразу замальовує півнігтя, та легко заходить в сінуси завдяки своїй формі. Шар добре саморосподіляється по нігтю та швидко сохне. Щоб було щільне покриття, я зазвичай наношу його в 5 шарів, а потім покриваю все топом сушкою.

Чудовий лак за свої гроші, але зазвичай його швидко робирають, тож, я перейду до наступного.

Знов Topface, але на цей раз вже 136 тон. Для мене було здивуванням, коли я його отримала на пошті, що це не 071, а якийсь інший тон. Бо я очікувала побачити якийсь молочний з легким бузковим відтінком, як тут писали у коментарях. Поясніть мені в чому прикол? Бо я навіть коли відзняла лаки, заплуталась де фото 136, а де 071 (можливо і переплутала все ж таки😅). Як на мене - це ідентичні кольори.

Так що, якщо не буде в наявності 071, то 136 вам прийде на поміч😉

Ну якщо вже зовсім погано і не буде двох тонів вищезгаданих від Topface, то на поміч прийде 01 від Golden Rose. Скажу чесно, не дуже мені подобається якість у цих лаків. Але коли хочеться якийсь цікавий тон, і не можу його знайти в інших брендах, то звертаюсь до них.

Якось не подобається зріз у пензлів, він якийсь неакуратний. Самі пезлі, як на мене, не зручні і товсті. А лак полосить та лягає нерівно. А ще якось швидко густішає. Ну в цілому мирюся з ними якось.

Мені дуже цікаво, чи є у вас фаворити молочних? Бо хочу пробувати нове, але не знаю де шукати, та у яких лаків добра якість не за всі гроші світу?