AgnetLacquer

Шукаєш світловідбивний лак? Зроби його сама ;)

Шукаєш світловідбивний лак? Зроби його сама ;)

Довго шукала світловідбивний лак серед звичайних. Та це марна трата часу. Бо нащо шукати лак (який ще може не сподобатись) тільки через світловідбивний ефект, коли його можна зробити самій?

Є залишки прозорих лаків, або топів? Чудово! Саме так в мене і було, всі залишки баз та топів пішли в одну банку. Додала розріджувач і отрималала свою базу під світловідбиіний топ.

І тепер головний інгрідієнт - світловідбивні блискітки! Так, рішення дуже просте - знаходимо блискітки та просто додаємо скільки треба в будь-який лак. Це ж так просто і така свобода!

Ті блискітки, котрі я знайшла - від бренду Komilfo. На сайті мейкапу не знайшла аналогів. Але дуже легко знайти у Komilfo партнерів, та придбати свою заповітну баночку.

Ну і тепер такий топ можна застосовувати куди завгодно. Я робила вже новорічний манікюр з ним. А на цей раз просто нанесла його на камуфлюючий лак від Catrice More than Nude 06.

Тепер ти знаєш як зробити світловідбивний топ. Але таким способом можна зробити світловідбивним який завгодно лак. Бажаю успіху та натхнення😉