Iryna Inred

Моє перше замовлення MAKEUP у 2024 році

Моє перше замовлення MAKEUP у 2024 році

Січневе замовлення у мене дуже мінімалістичне. В ньому лише засоби особистої гігієни, крем для рук і резинка для волосся, яка давно була у вибраному і я нарешті дочекалася кращої ціни.

Моє перше замовлення MAKEUP у 2024 році

Мої давно улюблені прокладки Libresse Ultra Thin Normal Soft. Такої упаковки в 40 шт мені якраз вистачає на один цикл. Може навіть до 5 шт залишитися в запасі. Розкладаю їх в усі сумки й рюкзак, щоб як не собі, то може кому знайомому знадобиться. Ці прокладки подобаються мені тим, що вони м'якенькі, не шурхотять, як цілий памперс. Проте в них не найнадійніші крильця, приклеювать їх треба без поспіху, щоб вони не втратили фіксацію вже за хвилину.

Щоденні Libresse в конвертиках теж уже не раз купувала. Вони не аж надто тонкі, для мене саме ці щоденки найзручніші. Знову ж таки, можна порозкладати в усі сумки, навіть у кишені одягу (головне, не випрати потім з цим самим одягом).

Крем для рук The Lab Beauty один уже дотисла (ще з літа у мене був), замовила замість оливкового з обліпихою та маслом ши. У нового мені приємніший запах. Текстура така ж, як і в оливкового, — легка, шкірою вбирається не так щоб миттєво, але й не дуже довго. Та я ще й натискаю крему завжди більше, ніж потрібно. І склад, на мій погляд, нестрашний.

Далі у мене дві упаковки вологих серветок "Antibacterial". І їх також не перший раз замовляю. Велика упаковка з клапаном — для дому, маленька — з собою в сумку. Думаю, не я одна успішно затираю вологими серветками свіжі плями на одязі чи інших речах, тож для мене це незамінна річ.

І моя маленька радість — смарагдова резинка для волосся Knit Classic. Люблю такий насичений зелений. По відчуттях гумка поки м'якенька і міцненька. Скоро поекспериментую із нею на волоссі. Скранч темно-зеленого кольору підійде мені під багато речей з мого гардеробу.

Ось і все на січень. Сподіваюсь, ви побачили для себе щось корисне серед цих продуктів.